OznámeníWorld of Tanks

WoT Steam: odemčeny úspěchy na platformě

Steam přidal možnost plnit různé mise a odemykat s jejich pomocí úspěchy ve hře World of Tanks na své platformě.

Pokud hrajete WoT na Steamu, pak čtěte dále.

Velitelé!

Jsme nadšeni, že vám můžeme přinést dlouho očekávanou funkci, na které jsme posledních pár měsíců usilovně pracovali – Steam Achievements. Připravili jsme pro vás celkem 59 pěkných misí, kterými můžete odemknout své úspěchy na Steamu!

V tomto článku vám řekneme vše, co potřebujete vědět o nově přidaných úspěších – jejich mechanice, podrobnosti a odpovědi na všechny vaše případné otázky. 

Obecná informace

Pokud jste ve službě Steam noví nebo náhodou nevíte o konceptu Úspěchů (Achievementů), stručně vám to vysvětlíme. Úspěchy jsou volitelné odemykatelné funkce s různými podmínkami souvisejícími s postupem ve hře, herním stylem, určitými milníky ve hře atd. Odemknou se splněním těchto podmínek ve hře nebo interakcí se hrou určitými způsoby. Když získáte úspěch, obdržíte speciální vyskakovací okno ve Steamu, které vám řekne, jaký úspěch jste právě odemkli.

Později můžete tento úspěch zobrazit ve svém profilu Steam, abyste mohli ukázat, jak jste dobří ve hře World of Tanks, nebo se jen pochlubit svým přátelům na Steamu, kterým se váš úspěch ještě nepodařilo získat. A samozřejmě nezapomeňte na ten úžasný pocit, když máte odemčeno 100% úspěchů!

World of Tanks nyní má 59 dostupných Achievementů. Úspěchy jsou úzce spjaty s postupem ve hře, takže je můžete všechny získat aktivním hraním hry, postupováním technologickými stromy a zlepšováním svých bojových schopností. A nebojte se, nebudeme vás žádat, abyste zničili Maus 1000krát, když hrajete za MS-1, nebo zničili 16 nepřátelských tanků v jediné náhodné bitvě. Úspěchy byly pečlivě navrženy tak, aby byly splnitelné a realistické pro všechny hráče. Některé z nich mohou být těžší než jiné, ale nečekejte žádné nemožné úspěchy se šílenými podmínkami.

Kompletní seznam jednotlivých úspěchů získáte kliknutím na odkaz.

Mechanika a detaily

Abychom vám pomohli přesně pochopit, jak bude funkce Úspěchy fungovat v různých možných scénářích, připravili jsme odpovědi na nejdůležitější otázky.

Otázka: Je brán v úvahu veškerý můj pokrok před vydáním Achievements?
Odpověď: Když jsme vyvíjeli úspěchy, naším hlavním konceptem bylo zajistit, aby je všechny mohl dokončit každý hráč. Většinu úspěchů je opravdu snadné získat, ale existují některé, jejichž získání bude nějakou dobu trvat. Podmanivý proces odemykání úspěchů, sledování vašeho pokroku, lov „toho posledního“ může být nesmírně zajímavou zkušeností. Cítíme, že odebrat vám to všechno pouhým rozdáním na základě vašeho předchozího pokroku bude znamenat, že vás připravíme o ten pocit a touho po jejich dosažení. Proto po vydání Achievements nebude brán v potaz předchozí postup hry.

Naši hráči však již mají vynikající výsledky, které prostě nemůžeme nechat bez uznání, a proto bychom rádi odměnili vaše úsilí a dovednosti týkající se některých konkrétních úspěchů. S vydáním funkce tedy každý, komu se podařilo splnit požadované podmínky, získá následující úspěchy: Vy musíte být nový, … a takhle se to dělá a hladká operace.

Otázka: Je zobrazen pokrok dosažený ve všech regionech?
Odpověď: Ne. Pokud máte dva účty v různých regionech, budou mít oddělený průběh úspěchů. Steam však zobrazí pouze
nejvyšší dosažený pokrok ve všech regionech. Abychom vám to lépe porozuměli, podívejme se na příklad:
Hráč má dva účty – účet EU a účet NA. Na každém účtu má jiný pokrok v určitém úspěchu, ale na jeho účtu EU je pokrok větší než v jeho NA. V takovém případě se zobrazí ukazatel průběhu EU pro oba účty. Pokud hráč přestane hrát na svém účtu EU a začne plnit úspěchy na svém  NA účtu, neuvidí žádný pokrok v oznámeních postupu, dokud postup EU překonává jeho účet v NA. Jakmile bude postup na účtu NA větší, zobrazí se místo toho ve službě Steam NA účet.
Otázka: Bude v budoucnu přidáno více úspěchů?
Odpověď: Právě byly vydány nové achievmenty. Prozkoumejte je a postavte se výzvě! Budoucnost Achievmentů je ve vašich rukou. Koneckonců, pokud je máte rádi a chcete jich ještě více, klidně nám dejte vědět a podělte se o své nápady a návrhy.
Otázka: Bude dosažen úspěch za odemčení všech úspěchů?
Odpověď: Právě teď nemáme takový úspěch z jednoho prostého důvodu: co kdyby naši hráči chtěli vidět další úspěchy? Nechceme se omezovat přidáním „konečného“ úspěchu a budeme věnovat velkou pozornost vaší reakci na tuto funkci a vašim myšlenkám a představám o její budoucnosti.
Otázka: Získám ve hře nějaké ceny, když odemknu úspěch?
Odpověď: Ne. Úspěchy jsou navrženy tak, aby vám umožnily předvést své mistrovství ve World of Tanks a sdílet skvělé výsledky s přáteli a herními komunitami ve službě Steam, a také vás vést na vaší cestě stát se úspěšným hráčem.
Otázka:Kolik času potřebuji k získání všech úspěchů?
Odpověď: Chtěli bychom znovu zdůraznit, že úspěchy jsme navrhli tak, aby je každý hráč mohl získat všechny. Samozřejmě existují ty jednodušší a takové, které budou vyžadovat trochu většího úsilí, ale chtěli jsme tuto funkci udělat zábavnou, takže řekněme, že je nebudete muset plnit tisíce hodin.
Lov velkých úspěchů může začít!
Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments