Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Čas letí jako bláznivý a máme další neděli, další Připínáček

Co nám týden přinesl? Tentokráte byl na informace bohatý. Tak nebudu zdržovat a pokusím se je sesumírovat.

Tento týden Wargaming spustil první verzi společného testovaní verze 1.14. Co můžeme testovat? Vyzkoušíme si změny polního vybavení, ale hlavně změny u linie středních čínských tanků, a to včetně ikonických Type 59 a Type 59G. Takže jestli máte chvíli a chuť se podílet na vylepšování obsahu hry, stáhněte si testovacího klienta prostřednictvím game centra a pusťte se do testování. A nezapomeňte následně poskytnout WG zpětnou vazbu. Bez ní testování nemá smysl.

 

Baví vás zkoumat nové věci? Můžete. Do hry přišla třetí část průzkumných misí. Takže nastartujte své ocelové mazlíčky a vrhněte se do poznávání nových map. Tentokráte nás čekají tyto mapy: Kaňon, Ústřicová zátoka a Lavina. Nejen že můžete ovlivnit jejich konečnou podobu, ale můžete také získat zajímavé odměny za plnění misí. Vyzkoušeli jste tento režim? Jak se vám líbí?

pruzkumnemise3

 

Za nejzajímavější článek tohoto týdne považuji Deníček vývojářů. WG připravuje novou linii amerických tanků ze skupiny YOH. Tato linie by měla vycházet z T1 Heavy.
Její největší zajímavostí jsou náhradní pásy. Pokud tedy pojedete s tankem M-II-Y, (VII úrovně) a nepřítel poškodí váš pás, nemusíte zoufat. Stále budete mít možnost se pohybovat a třeba zajet za roh nebo za kopec. Tank bude mít v tomto případě sníženou pohyblivost, ale nezůstane bezmocně stát. Více informací přinášíme v článku o prémiovém VIII tanku M-IV-Y, kde je i video Deníčku vývojářů. Zajímavým vzhledem se pyšní tank nejvyšší tedy X úrovně. Nelekněte se, až se objeví za kopcem a kamarádsky na vás vykoukne.

 

A dnešní informační smršť ukončím zmínkou o termínech Frontové linie. Frontline 2 epizoda 2021 začíná už 20. září v 6:00 a trvá jeden týden do 27. září do 3:00. Frontline epizoda 3 2021 začíná 18. října v 6:00 a opět trvá jeden týden až do 25. října do 3:00. Hráli jste Frontovku v nové verzi s devítkovými tanky? Jak se vám líbila? Napište do komentářů, jestli preferujete současnou nebo minulou variantu.

 

A jak už se i tady stalo tradicí, úplným závěrem si opět dovolím připomenout letní soutěž, kterou pořádáme společně s RanZarem. Soutěž je v plném proudu, takže nezapomeňte sledovat jak naše stránky, tak Ranzarův kanál na YT.

 

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

4 4 votes
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments