World of Tanks

Storm Front – pravděpodobné bany na EU serveru

Kampaň skončila, odměny jsou připisovány a následovala i vlna trestů.

Jak se stalo tradicí, WG nezveřejňuje jména hráčů, nicméně hráči sledující uličku slávy jsou schopni porovnat výsledky po ukončení kampaně a následně po oznámení udělení trestů. Takže prostým porovnáním vznikne seznam hráčů, kteří v žebříčku byli a teď už nejsou. Lze si tedy jednoduše domyslet, že se jedná o potrestané hráče.

Na následujícím odkazu přinášíme seznam hráčů, kteří ve finálním žebříčku nefigurují. Jedná se o 205 hráčů. Nejsme schopni určit, jestli šlo o první nebo druhé, konečné napomenutí. Jen pro zajímavost uvádíme žebříček pěti klanů, ze kterých vypadlo nejvíce hráčů z pořadí:
1: OMNI (20)
2: IDUNO (20)
3: VOII (19)
4: ANWAY (18)
5: NOMI (13)

Ano, jedná se o 205 hráčů, což je relativně málo. Je otázka, jestli se hra opravdu mění k lepšímu nebo nebyl takový zájem hrát kampaně s “pomocnými” modifikacemi nebo s “pomocí” některých klanů, když nebylo možné získat asi nejcennější kampaňový tank T95/FV4201 CHIEFTAIN. Jen mě mrzí, že pořád nebyla zavedena odpovědnost klanů za své hráče. Myslím si, že by hodně pomohlo vyřazení celého klanu v případě, že by byli potrestáni dva a více hráčů. Ano, záměrně píši dva a více, protože nechávám prostor pro určitou chybovost v trestech.

PS: Pokud jste byli těsně pod hranicí odměn, nezapomeňte zkontrolovat své pořadí, možná jste se posunuli na vysněné místo.

Co si myslíte vy?

 

Děkujeme za informace o tabulce __Marena__ a Jar6531.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments