SupertestWorld of Tanks

Bofors Tornvagn na Supertestu

Švédský těžký tank VIII. úrovně Bofors Tornvagn byl poslán na uzavřený Supertest

Dva druhy APCR s průbojností 248 mm a 297 mm dokáží udělit poškození 400 hp. Dělo ráže 120 mm nabije za celých 14 vteřin a díky přesnosti 0,45 m na 100 m netrefíte asi ani stodolu, což není u těžkého tanku moc potřeba, jelikož se předpokládá boj z blízka. Není to zkrátka tank pro redline campery ale pro opravdové hráče.

I pancíř je spíše do první linie až 280 mm na korbě a až 260 mm na věži. Deprese děla dosahuje celých 10° a elevace obvyklých 20°, na elevaci myslete hlavně, když pojedete na mapě Overlord na pláž. Dělo prostě tolik nezvednete a nepřítel vás bude vesele střílet z vyhraných oblastí nad pláží.  Vozidlo má 1600 bodů života, což je lehký nadstandard. I přesto bych HP moc neprodával, při výkonu motoru 11,6 koňských sil na tunu a maximální rychlosti 32 km/h se vám budou nějaké body výdrže navíc hodit.

Na závěr použiji citaci z oficiálního textu

Bofors Tornvagn je tank, který si díky svým úhlům sklápění a náměru děla povede dobře v oblasti s terénními nerovnostmi. Jeho poměrně výkonné dělo by vám mělo pomoci vypořádat se s každým nepřítelem. Jeho poměrně nízká rychlost otáčení korby a věže z vás však může udělat snadný cíl pro obratná vozidla, proto byste se vždy měli držet blízko svých spojenců.

Líbí se vám vozidlo? Podělte se o názor v komentářích, ale hlavně zde v dotazníku na zpětnou vazbu.

Zdroj:

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

5 1 vote
Article Rating
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments