OznámeníWorld of Tanks

Vijovo drby

Směs různých zajímavostí kolem hry

Recruit program

Začala další sezona rekrutačního programu. To hádám už víte ze hry nebo z oficiálních stránek. Dobrou zprávou pro hráče rekrutačních účtů je, že by měla být opravena chyba, kdy hráč nedostal po splnění podmínek žeton na volný výzkum libovolného tier VI stroje z vývojového stromu podle vlastního výběru. Tato mechanika by nyní měla být opět funkční. Pro ostatní, kteří rekrut program nejezdí a baví se kolem VI tieru, je to už zpráva horší, protože záplava „rekrutačních“ M44 se tím pádem vrací, včetně boty ovládaných účtů boosterských agentur, pro něž je rekrut program a prodej premiáků, které z něj jdou „zdarma“ získat, vítaným přivýdělkem.

Premium tanky tier IX

Možná jste si všimli, že tier IX a X tanky mají ve hře přiřazené různé statusy. Kromě těch běžných máme tanky odměnové, speciální a premiové. Až donedávna byl poslední status považován za jakousi chybu, mylné označení, kdy premium vozidla vyšších než 8 tieru sice měla označení jako premiová (zdroj: wot wiki), ale neposkytovala bonus k zisku kreditů jako nižší premiáky. To se změnilo s příchodem Strv K. Uvidíme, kdy a jaké další premiáky nejvyšších tierů budou následovat. To ovšem není na celé věci to nejzajímavější. Zákulisní zprávy totiž naznačují možnost, že by i starší tier IX vozidla označená jako premiová mohla získat možnost dostávat bony. Otázkou ovšem je, které označení v chaosu všech možných oficiálních, polooficiálních a neoficiálních seznamů je platné, když se i v materiálech samotného WarGamingu status vozidel občas liší na různých místech a to, co je ve hře, neplatí například na oficiální WoT wikipedii.

Drobné chybičky poslední aktualizace

 

Pravda, poslední aktualizace patřila k těm větším a obsáhlejším a novinek v ní přišlo víc než dost. S nimi se ovšem objevilo i nezvykle velké nožství chyb a chybiček. Z nich některé jsou vážnější, jako například fatální chyba projevující se při startu hry u uživatelů se staršími systémy Windows, a některé spíše pro pobavení a pousmání, jako menu ve hře zobrazené vzhůru nohama, nebo zobrazování vraků vozidel s všelijak otočeným nebo překrouceným dělem. Dobrou zprávou je, že se postupně daří téměř všechny chyby lokalizovat a dost velké množství už bylo i opraveno. Takže přejeme vývojářům mnoho úspěchů v lovu na bugy, ať je pro nás hra co nejdříve v naprostém pořádku.

Dozvuky „reworku“ CC programu World of WarShips.

WarGaming upravil podmínky získání USS Missouri. Byla snížena cena a i řetězec misí je o něco lehčí. Nějaký efekt tedy hromadné protesty hráčů očividně měly. Na druhou stranu například při oficiálním streamu NA k příležitosti znovuuvedení této – zejména pro Američany – ikonické lodě do prodeje se komuniťáci bavili údajně zejména o tom, kde jde na Floridě zajít na dobré jídlo, zatímco moderátoři natvrdo banovali kohokoliv, kdo by si troufnul do chatu napsat nějaký dotaz či poznámku k nedávným událostem. Na Redditu je pod nejpřísnějšími tresty zakázáno sdílet jakékoliv podrobnosti kolem lootboxů, a to včetně zákazu sdělit, kolik beden jste otevřeli a co konkrétně z nich padlo. A to včetně lootboxů, které hráči dostávají zdarma za denní přihlášení a herní úkoly. Je tedy možné, že kauza odchodu předních CC poměrně rychle vymizí, obzvláště když přihlédneme k tomu, že drtivá většina ex-CC pokračuje v propagaci WG premium obsahu, následky kauzy se ale budou pravděpodobně táhnout delší dobu.

Posádka 2.0

Odklad a přepracování Posádky 2.0 byl oficiálně potvrzen. Je tedy pravděpodobné, že se v blízké době budeme opět moci potkat ve hře.

5 1 vote
Article Rating
11 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments