NázorNedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Nedělní poledne čas na oddechové čtení, čas na připínáček.

Vždy se snažím nejdříve upozorňovat na to, co považuji za nejpodstatnější. Tentokráte to je opětovný návrat Posádky 2.0 na Sandbox. Poté, co se posádka objevila poprvé, WG ji stáhlo s tím, že ji musí přepracovat, že ji hráči nepřijali. Test probíhá do zítřka do 8:00.
Změny, které WG provedlo pro tento test jsou z mého pohledu kosmetické. Přidalo veliteli schopnost profesor, zvýšilo počet bodů pro jediného člena, který zůstal ze 75 na 80 bodů, uznalo nultou schopnost a samo rozdělilo body tak, aby údajně odpovídaly předchozí posádce. Bohužel hráč přichází o všechny členy posádky, ztrácí všechny vzhledy posádky včetně těch, které si zakoupil bez náhrady. Stejně tak budou semleti všichni členové posádky, kteří mají 100% základní zkušenosti do knih. Z mého pohledu se oproti prvnímu testu nic nezměnilo. Bohužel. Dovolím si přidat video od QuickyBabyho s aktuálním časem: https://youtu.be/QhHd07vH04o?t=616. Samozřejmě, v případě zájmu se můžete podívat na celé video, bohužel je v angličtině bez titulků, ale snad jej i neangličtináři pochopí. Jde o situaci, kdy má  nastavené body do kamufláže (69 % kamufláže za jízdy). Sami se podívejte, co vše si může dovolit. Podobně zcela jistě půjde nastavit i jiné hodnoty u jiných tanků. Takže v podstatě dojde k tomu, že se rozevřou nůžky mezi průměrnými a velmi dobrými hráči. myslím si, že pokud hráč vytáhne svou kartu, dokáže si ještě více pomoci a tanky nastavit tak, že s původní hrou už nebudou mít mnoho společného. hráč již nebude schopen odhadnout, jak dlouho nepřítel nabíjí, kde by ve hře mohl být atd… Prostě dochází ke změnám, které jsou z mého pohledu naprosto nesmyslné a posunuté už mimo hranice, které by hra měla mít. Slyšel jsem, že někteří hráči už hru odinstalovali právě a jenom proto, že tato změna je z jejich pohledu už za akceptovatelnou hranicí, kdy z jejich pohledu už není řešení přestat podporovat WG finančně. Jedním z těchto hráčů je Vija, který však i nadále bude přispívat na naše stránky, dokonce si troufám říct, že možná i více, protože bude mít čas sledovat novinky. Doufám, že tato posádka se do hry takto nedostane a že se Vija vrátí zpátky ke hře. Prosím, kdo jste to ještě neudělal, stáhněte si ještě sandbox a vyzkoušejte si Posádku 2.0 a napište svůj názor. Pokud tak neučiníte, hrozí, že hlasy těch, kteří mlčí budou započteny mezi ty, kteří jsou spokojení a změny schvalují. Pokud se vám změny nelíbí, nestačí jen nadávat, musíte svůj názor vyjádřit a nejlépe jej podpořit argumenty. (Vše výše uvedené je můj osobní názor, členové redakce i vy můžete mít názor jiný.)  Vijův snad ne definitivní stream si můžete pustit zde:

Ve stejnou dobu probíhá také Veřejný test aktualizace 1.14, tedy jeho druhá verze. Součástí testu je také další verze polního vybavení. Jak již vyplývá z názvu, s polním vybavením se počítá do další verze 1.14. Takže pokud si najdete chvilku, abyste si sedli k počítači, máte možnost si vyzkoušet i toto vybavení.

Abych nebyl pořád jen negativní, tak vás upozorním na možnost vyhrát jeden ze sta prémiových tanků, které se budou losovat. Jde o 80 tanků Cromwell B a 20 tanků Caernarvon Action X. Více informací naleznete na stránkách WG, kde naleznete také způsob, jak se do losování přihlásit. Celá akce trvá až do 29. července. Tak zkuste své štěstí.

Závěrem si opět dovolím připomenout letní soutěž, kterou pořádáme společně s Ranzarem. Soutěž je v plném proudu, takže nezapomeňte sledovat jak naše stránky, tak Ranzarův kanál na YT. Všem vám držím pěsti. Zvláště našim olympionikům na probíhající olympiádě v Tokiu, kterým přeji navíc “vražednou rychlost, výšku až do oblak a sílu obrů.”

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
19 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments