Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Nedělní poledne je čas, kdy vychází pravidelné nedělní informační okénko na HeatNews.

Dnes se pokusím vás dlouho nezdržovat. Minulý týden byl Připínáček delší než obvykle, tak snad vám kratší formát nebude vadit.

Asi nejdůležitější zprávou už téměř skončeného týdne je z mého pohledu aktualizace 1.13. Přiznávám, že jsem zkoušel hrát tanky závislé převážně na HE munici a artilérie a musím říct, že jsem velmi zklamaný. HE munice byla upravena proto, aby hra s ní byla předvídatelnější. Bohužel musím říci, že z mého pohledu to není pravda. HE munice je mnohem více náladová, než byla. Co se týče artilérii, tak tam z mého pohledu došlo k významnému zhoršení. Stačí se podívat na výsledky her, kde artilérie jsou ve většině případů ve spodní části tabulky. No uvidíme, jak to bude pokračovat. Třeba se tímto zhoršením přestanou hrát v hojném počtu. Na druhou stranu by asi mělo dojít i k úpravě misí pro dělostřelectvo, protože některé mise se staly nesplnitelnými.

Také bych chtěl ještě upozornit na video a dotazník, který vytvořil známý streamer Skill4ltu. Ve videu zmiňuje důvody, proč by hráči, kteří nejsou spokojeni s hrou, měli přestat platit WG. Naopak pokud jsou hráči spokojeni a hra je baví, měli by podporovat hru i nadále. Přinesli jsme také jeho dotazník, který chce prezentovat WG jako svou vlastní iniciativu. Takže pokud chcete přispět svým názorem, můžete tak učinit na výše uvedeném odkazu.

Poslední věcí, které se chci dnes věnovat, je návrat Posádky 2.0 na Sandbox. Podle uniklých informací by se v půlce července měla na Sandboxu objevit přepracovaná posádka 2.0. Měly by být upraveny dovednosti, nový systém posádky a postupu a nová instruktážní funkce. Také by mělo být vysvětleno, jak budou vaše současné posádky přizpůsobeny novému systému. Tak se nechme překvapit, co a jak bude. Jakmile vypátráme podrobnější informace, budete o nich na našem webu informováni.

Závěrem pro vás mám překvapení. Připravujeme pro naše čtenáře soutěž. Takže nám držte palce, abychom vše dotáhli do zdárného konce a nezapomeňte se k nám vracet, abyste zjistili, co a jak, a mohli s námi soutěžit.

Loučím se s přáním hezkého dne a budete-li obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
19 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments