NázorWorld of Tanks

Dotazník pro Skill4ltu

Včera se na našem webu objevilo video, kde Skill4ltu, známý streamer a spolupracovník WG a jedna z nejznámějších postav ve světě WoT, komentuje šest důvodů, proč neplatit za hru.

Jeho aktivita však nekončí pouze tímto vyjádřením, ale pokračuje dále. Vytvořil dotazník, jež dává každému, kdo by měl a má zájem ovlivnit hru, se vyjádřit. Dotazník se chytá zaslat WG a spolupracovat na případných změnách. Dotazník je zveřejněn na Skillově kanále na youtube i na FB stránce WORLD OF TANKS CZ/SK KOMUNITA.

Dotazník je v angličtině, leč Skill nemá možnosti překládat dotazník do různých jazykových mutací. Proto jsme se rozhodli, že se vám pokusíme vyplňování lehce zjednodušit a otázky přeložit, aby se vám dotazník lépe vyplňoval. Je totiž otázkou, jaký smysl by měly odpovědi v českém jazyce v anglickém dotazníku. Na druhou stranu chceme pomoci ve vývoji hry, protože stejně jako Skill, máme hru rádi a chceme ji i nadále hrát.

1. část

Dotazník začíná otázkou na váš herní nick. Jde o ověření toho, že hrajete WoT. Následně jste požádáni o informaci, na jakém serveru hrajete. První část končí otázkou na to, jak často hrajete. Na výběr jsiu následující možnosti:

1. Nehraji WoT
2. Zřídka, pár bitev za měsíc
3. Desítky bitev za měsíc
4. Stovky bitev za měsíc
5. Tisíce bitev za měsíc

Vybrat můžete pouze jednu. Kliknutím na tlačítko další se dostanete do druhé části dotazníku.

2. část

Ještě než si otázky přečtete, upozorním vás, že jsme z technických důvodů rozdělili tuto pasáž do více screenshotů. Druhá část jsou otevřené otázky, které chtějí, abyste projevili svůj názor. Autor žádá respondenty, aby se vyvarovali jakýchkoli útoků, zachovali věcný ton a pokusili se svůj názor vyjádřit věcně. Jak jsme psali výše, odpovídejte v angličtině, je otázkou jak by se přistupovalo k odpovědím v jiných jazycích. Pokud si nevěříte natolik, abyste byli schopni odpovědět, využijte Google překladač. Je lepší odpovědět kostrbatě než vůbec. Odkaz na překladač naleznete zde.

 

První otázka je na váš názor na současný stav hry. Zkuste jednoduše popsat, co si o hře myslíte případně, jak se vám líbí.

Následuje otázka, jak byste hru hodnotili ze svého pohledu. Hodnocení je číselné. Známka 1 znamená, že hra je strašná, známka 10 vypovídá o tom, že hra je pro vás skvělá a zábavná.

Poslední otázka na prvním obrázku se týká vašeho názoru na dělostřelectvo. Zkuste se vyvarovat emocí a popsat, proč se vám líbí nebo nelíbí, zkuste svůj názor vysvětlit a přidat vysvětlení proč.

 

 

Následuje podobná otázka. Tentokráte na kolečka. Co si myslíte o EBRech ve hře? Pokuste se opět přidat vysvětlení, proč si myslíte to či ono. Stručně ale výstižně.

Dalším bodem je Matchmaking. Popište, co si myslíte o matchmakingu?

Na MM navazuje otázka na balancování hry? Co si myslíte o vyváženosti WoT jako takového?

Prémiová, speciální munice. Jaký je váš názor na ni? Je prospěšná? Upravili byste její parametry, cenu nebo se vám líbí taková, jaká je?

Poslední otázka na obrázku se týká map. Jaký je váš názor na mapy ve hře? Je jich málo, moc, jsou vyvážené?

A jdeme na poslední sérii otázek.

Jaký je váš názor na skryté statistiky tanků? Pokud nevíte, co si pod tím představit, tak se jedná o statistiky, které nejsou nikde uváděny například odpor terénu, slabá místa tanků a podobně.

Nakonec uveďte, co je pro vás nejdůležitějším problémem:
1. Oprava Bugu
2. Přidávání nových tech. stromů
3. Balancování tanků
4. Balancování map
5. Oprava Matchmakingu
6. Přidávání nových map
7. Přidávání nových funkcionalit (např. polní vybavení)
8. Jiné – zde se můžete opět rozepsat, pokud se autor netrefil do vašeho vkusu.

Kliknutím na tlačítko odeslat odešlete vyplněný dotazník.

 

Pár důležitých informací na závěr 

Dotazník neleze po odeslání upravovat a lze jej vyplnit pouze jednou. K vyplnění dotazníku musíte být přihlášeni Google účtem. Jedná se určitou ochranu proti duplicitnímu vyplňování.
Dotazník by měl přijímat odpovědi zhruba týden. Je možné, že bude prodloužen, ale pokud máte zájem pomoci Skillovi v jeho snaze, vyplňte dotazník co nejdříve.

 

Dotazník zde

 

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

5 3 votes
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments