Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Další nedělní poledne znamená další Rejnokův připínáček.

Pokud máte rádi kamufláže na tanky a chtěli byste jednu získat, ještě pořád máte možnost využít Twitch Drops v rámci Ocelového lovce. Co pro to musíte udělat? Propojit svůj účet na Twitchi s WoT a „sledovat“ kanál, na němž jsou dropy aktivovány. Jak propojit účty, zjistíte zde. Odměny, které můžete získat, jsou následující:

  • Po 90 minutách: 5 velkých sad nářadí, 5 velkých lékárniček, 5 automatických hasicích přístrojů
  • Po 150 minutách: 1 den prémiového účtu World of Tanks
  • Po 240 minutách:  2D styl „Ullův štít“

Pokud chcete odměny získat, stačí nechat vybraný kanál běžet v nejnižší kvalitě na pozadí. Nezapomeňte však, že odměny si musíte vyzvednut kliknutím v inventáři. Pokud tak neučiníte, neobdržíte je a odměny za 24 hodin zmizí. Ullův štít si můžete prohlédnout v přiloženém obrázku. Je sice označen za nehistorický, ale z mého pohledu je bez problému použitelný i pro ty, kteří nemají rádi „divné“ kamufláže.

 

Další zajímavou akcí je Matchday. Jde o obdobu sázení na Bundesligu, kterou WG oprášil a používá na Mistrovství Evropy ve fotbale, které v tuto chvíli probíhá. Na speciální stránce si můžete vsadit na výsledek zápasu a za úspěšné tipy získávat odměny. Na rozdíl od minula lze sázet i na nerozhodný výsledek. Opět posun k lepšímu. Každý má na začátku deset tiketů, které může libovolně použít k sázení. Další tikety lze získat poměrně jednoduchými misemi ve hře, případně si je koupit za 35 000 kreditů. To je další pozitivní krok od WG.

 

Chtěl bych také opětovně upozornit na vracející se nabídky na vyjíždění tanků či získávání dalších věcí do hry World of tanks, které se vždy v určitých obměnách vrací do hry. Psal jsem o tom ve čtvrtek. Nicméně kontaktovali nás na redakčním Discordu další hráči, že obdrželi nabídky na vyjíždění tanků v rámci připravované kampaně. Tentokráte je nabídka v češtině a láká hráče do „nejlepšího českého klanu“, kde mu na jeho účtu vyjezdí tank. Stále platí, že dát komukoli přihlašovací údaje k účtu je velké riziko a záruky nejsou v podstatě žádné. Buďte opatrní a případné porušení pravidel hlaste přímo na podporu pro hráče WG. Poskytněte jim screeny a co nejvíce dalších informací. Tentokráte přišla nabídka z aktivního účtu, nikoli z nového bez jakékoli herní aktivity.

 

Také se chci omluvit všem, kteří čekali Vijův článek o kamuflážích, který nevyšel dle předpokladů v sobotu, ale vyjde v pondělí. A jako bonus bude připraven i druhý díl. To abyste se měli na co těšit.

Závěrem se ještě jednou se vrátím k fotbalu. Včera při utkání mistrovství Evropy v zápase Dánsko Finsko zkolaboval dánský reprezentant Christian Eriksen. Přímo na trávníku jej museli oživovat a dlouhé minuty lékaři bojovali o jeho život. Nakonec se jej podařilo zachránit a Christian poslal pozdrav z nemocnice. Proč to zmiňuji? Protože lidé se mnohdy rozčilují a hádají kvůli malichernostem, ale v životě jsou mnohem důležitější věci. Myslete na to a dávejte na sebe pozor.

 

Loučím se s přáním hezkého dne a pokud budete obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

3.7 3 votes
Article Rating
25 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments