World of Tanks

Rychlé zprávy

Dnes jen v rychlosti

Možná jste si všimli, že se naše stránky načítaly/načítají bez SSL certifikátu. Je to proto, protože provádíme jejich úpravu a nechceme omezovat přístup na ně. Takže, prosím, buďte shovívaví, pracujeme na tom, abychom na tom byli technicky ještě lépe. Díky za pochopení.

Podle informací Wotexpress se do hry chystá další národ. Koncem příštího roku by se mohly objevit španělské tanky. Více informací zatím nemáme. Jakmile je získáme, budeme vás informovat. Těšíte se?

Zítra, 14. května, proběhne další malá aktualizace. Z tohoto důvodu nebudou servery mezi 6:00 až 6:45 dostupné. Opraveny by měly být technické chyby.

Podle dostupných informací se po ukončení Denních nabídek objeví další maraton na prémiový osmičkový tank. Bohužel zatím ještě není jisté, který tank bude možné získat.

Denní nabídky: Jak již jsme informovali, ode dneška se vrací Denní nabídky. Pokud se chcete podívat, co vám WG připravilo, navštivte příslušnou stránku, tam se vám po přihlášení objeví létající karty, ze kterých si můžete vybrat každý den čtyři. na těchto kartách jsou nabídky, které by měly být nějakým způsobem výhodné.

Bohužel ve většině případů tomu tak není. Ceny jsou mnohdy zcela stejné jako při nákupu v garáži.  Dokonce v některých případech je Denní nabídka dražší než ta, kterou můžete najít v prémiovém obchodě.

Podle vyjádření CZ/SK komunitní manažerky je tato cenová politika vlastností a nikoli chybou. Takže WG na svých stránkách píše o slevách, které vlastně ani neplánovalo jako slevy.

 

Hodně štěstí ve hře a ještě jednou se omlouvám za nepříjemnosti související s údržbou našich stránek.

 

EDIT: Tak podle vyjádření stejné CZ/SK komunitní manažerky je varianta, kdy jsou předměty v Denní nabídce dražší než v prémiovém obchodě, je to chyba:
“Díky za upozornění, ano, toto je chyba, předám. Nabídky by neměli být dražší než jsou dostupné ve hře či v prém. obchodě, takové nabídky poprosím nahlásit, děkuji….” 

Nabídky by NEMĚLY být dražší. Pokud jste si, přesto všechno něco dražšího zakoupili, asi budete muset kontaktovat podporu, aby věc opravila. Pokud se vám to stalo, napište, prosím do komentářů, jestli jste kontaktovali komunitní manažerku nabo podporu a jak celá záležitost dopadla. Děkuji

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

3 4 votes
Article Rating
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments