NázorWorld of Tanks

World of Tanks očima hráčů

Dnes trošku atypicky z našeho Discordu

Včera jsme zveřejnili video se soundtrackem k mapě Himmelsdorf. A rozběhla se zajímavá diskuse. Někteří hráči se vyjádřili, že kdysi bylo líp. Byl lepší Himmelsdorf a vlastně všechno, co bylo, bylo lepší. Stejně tak někteří z vás psali, že už je hra nebaví, hledají jiné varianty a jinou zábavu, ale pořád chtějí zůstat u nějaké formy tankových bitev. Na otázku, co by je přimělo se vrátit, proč by neodešli a hráli dále tanky, případně se vrátili zpátky, zaznělo mnoho zajímavých odpovědí. Některé z nich si můžete přečíst níže.

“Jako nechci nic říkat, ale když už je tu řeč o té dovolené od tanků, tak hodně lidí v mém okolí se na to v poslední době vykašlalo. Není to jen artinama, ale zkrátka se s tou hrou “něco stalo”, zkrátka je to přestalo ze dne na den bavit. A jsou to jak dlouholetí tak i hráči, co nehrajou ani rok. Různé dovednosti, různé typy hráčů, zkrátka nevidím v tom moc souvislost. WG to zkrátka podělalo…”

A co by vás motivovalo zase se do hry vrátit?

“…Zrušení artyn a koleček, prostě mě to tu hru kazí a mám s nimi problém, častější eventy typu Cesta do Berlína, prostě PvE (třeba v rámci jen výročí konce války, ale aby prostě byly), no a změnu MM pro 6 tiery, nevím jestli jsem sám ale prostě se 6 proti 8 nic nezahraju, i se 4 proti 6 to šlo líp…”

“…ebry smazat, artyny ponerfovat a omezit na bitvu, tot vše…

“…říkejte si co chcete, artyna je ve hře potřeba.. Jak byste jinak třeba zabíjeli zakempence na Malinovce?…”
“…Co by mě vrátilo do wot? PvE by bylo fajn něco, co je v lodích. Možná i nějaké PvE eventy. Ale jednoduše jsem přesycen a potřebuji oddych, chtělo by to nějaký nový mód či odměny za přihlášení každý den…”
“…Možnost zvolit si jen bitvy bez artyn a kolečkářů. Včetně rankedů a frontový linie samozřejmě. Vrácení starý verze Erlenbergu a možnost zvolit si styl map, kterej preferuju (otevřené/kombinované/městské/koridorové – abych viděl Prochorovku víc než jednou za měsíc). Všechno ostatní, jako vrácení starýho rozhraní skladu, misí a obchodu, vrácení plnohodnotný výbavy na malý tiery, eventy při významnejch datech týkajících se tanků, možnost prodat jakýkoliv obtisky, zálohy, emblémy a hlavně směrnice, možnost přímo ve hře opravdu nevidět klaunský malůvky po tancích (včetně liberté, gold typa, quilin atd) jsou už jen detaily…
…Na druhou stranu WoTko mi toho ale má opravdu hodně co nabídnout, ještě furt nemam Chiméru, a plnou garáž tanků který nemaj na dělech tolik znaků kolik by se mi líbilo – to je na roky a roky hraní. Ale když se vrhnu do markování a v první bitvě mě zmrzačí premiovej kolečkář a dopne artyna, tak to není ta hra kterou bych chtěl…”
“…Ohľadne toho vzhľadu tanku mi sem tam dosť vadí a chýba mi to tam, že ako kedysi boli kamufláže za kredity. A to všetky. Teraz máš iba jeden typ a to za kredity. Teraz je všetko za goldy. Ďalej mi celkom chýbajú staré soundtracky. Mohol by WG aspoň pridať do nastavenia že Classic soundtracks / Soundtrack 2.0 . Starý tech tree bol lepší si myslím. Vrátiť niektoré mapy ako Bažina, Prístav, Posvätné údolí a podobne. Vrátiť goldovú muníciu za goldy a tak ako si vravel vrátiť i starý obchod, garáž ktorá sa po nákupe PU zmenila na inú. Vrátiť WoTko do doby keď bolo aspoň trochu vojenskej tematiky a nie ako teraz na TOG II kamufláž ako z Fortnite Párok v rohlíku. Preč s ebrami ! Vrátiť naspäť klasickým lightom svoje využitie . Mnogo vecí by potrebovalo vylepšiť presnejšie vrátiť späť…!”
“…MM je teraz viac menej nie tak prísny ako v tedy. Si pamätám kde som bol jediný low tier medzi Top tier. Ľahké tanky to majú jednoduchšie v tom MM tiež keďže kedysi som mal tier V a išiel som aj do IX, Grafika je veľmi pekne spracovaná, Vylepšenia minimapy kde už nemusíš sťahovať mody a podobně…”
“…Grafika je asi to nejlepší, co se od staré verze zlepšilo…”
“…Ďaľšia vec sú čety. Aspoň skončili tie troll čety kde mali hráči medzi X si zobral niekoho s tier I…”
“…již 14 dní nehraji vůbec a přes měsíc jsem prakticky neaktivní. Ve hře mě nic už nemotivuje, spíše mne demotivuje záplava všech možných misí, nákupů atd . . . méně je někdy více…”
“…když byla jedna mise na víkend tak se na ní člověk těšil, připravoval se, a dneska je dvacet misí každej den a o víkendu ještě dvě lopaty navíc k tomu. Záplava misí ztratila ten efekt přilákat hráče, stal se z toho standard, není to nic zvláštního a výjimečného…”

Tohle jsou reakce od nás z Discordu. Přijďte se k nám podívat a podiskutovat. A dozvíte se i spousty dalších zajímavých věcí.

A v té souvislosti mě napadlo zkusit se zeptat vás, našich čtenářů, jak současnou verzi hry vnímáte vy? Co se vám líbí, co vás baví, co vás od hry odrazuje, případně jak často ji hrajete a jestli hrajete i něco jiného? Jde o takovou zpětnou vazbu našich čtenářů. Podělte se s námi do komentářů, co si myslíte. A zároveň vás prosím, vyvarujte se vulgarit a napadání kohokoli konkrétního. Jde nám opravdu jen o názory, jak hru a její změny vnímáte.

Děkuji moc.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

3 4 votes
Article Rating
18 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments