Nedělní info

Rejnokův nedělní připínáček

Nedělní poledne je tady a s ním přichází i další Připínáček

A čím jiným začít, než z mého pohledu neskutečně promarněnou příležitostí ze strany WG, a to Denními nabídkami. Psali jsme o nich pár dní předem, většina z vás se těšila, že si něco koupí, že ušetří a možná i něco málo vydělá. Zvláště když si mohla přečíst na webu WG, že budou k dispozici následující denní nabídky viz stránky WG:

  • Běžné denní nabídky: Fantastické slevy na dny prémiového účtu, prémiová vozidla a herní předměty.

  • Vzácné nabídky: Obecně zahrnují o trochu více za o něco méně.

  • Legendární nabídky: Výjimečné nabídky, které si nemůžete nechat ujít.

 

 

Bohužel se první den objevily nabídky, jejichž cena byla stejně vysoká jako ceny v prémiovém obchodě, v některých případech byla cena dokonce i vyšší, než za jakou si hráč mohl zboží koupit jinde. Samozřejmě mám na mysli oficiální zdroje WG. Hráči si stěžovali na foru na to, že žádná sleva není. Nicméně oficiální odpověď, kterou poskytla komunitní manažerka, zaměstnanec WG, zní:

…”Nabídky jsou jsou různé, nebudou jen se slevou, ale i klasické. Nejedná se o bug či chybu.”…

Přiznávám se, že jsem překvapen. Zvláště když na konci stejného příspěvku komunitní manažerka pokračuje těmito slovy:

…”Nabídky budou nejen se slevami, ale i klasické, které jsou dostupné. Věta, kterou cituješ, pokračuje, bohužel nikde není řečeno, že půjde pouze o nabídky se slevou. K dostání budou i nabídky, které slevy neobsahují. Je dobré zvážit, co vás osloví a co ne a dle toho dále postupovat.”…

 

V tuto chvíli mám pocit, že je něco opravdu špatně. Buď je chyba na stránkách WG, nebo je chyba v tom, co je uvedeno na oficiálním foru. Případně mě opravte v komentářích, pokud nerozumím psanému textu mého mateřského jazyka, který říká “fantastické slevy, více za méně a nabídka, kterou si nemůžu nechat ujít”. Byť se jedná o marketingové prohlášení, vyplývá mi z něj, že bych měl dostat něco levněji než obvykle případně něco opravdu mimořádného. Jenže, pokud se prodává Type 59 v prémiovém obchodě, co je vlastně mimořádné? Nad tímto jsem se zamýšlel v jedním z minulých Připínáčků, takže se k tomu nebudu vracet.

 

Pozitivní zprávou je fakt, že dle prohlášení zmíněného zaměstnance WG je chyba to, že předměty v denních nabídkách jsou dražší:

…”Díky za upozornění, ano, toto je chyba, předám.
Nabídky by neměli být dražší než jsou dostupné ve hře či v prém. obchodě, takové nabídky poprosím nahlásit, děkuji.”…

 

 

Podle dalšího vyjádření by již “chyba” měla být opravena:

…”I když jsme provedli rozsáhlé testování a navzdory všem našim přípravám, “Denní nabídky” nezačali zrovna nejlépe. Nabídky, které jsme pro vás chtěli připravit, se neuskutečnili tak, jak by měli.
Když jsme viděli, co se děje, okamžitě jsme se snažili identifikovat a opravit problém, který vyústil v získání nabídek, které byly neoptimální.
Věříme, že jsme problém našli a již jsme v systému chybu opravili.
Doufáme, že dále budete mít lepší nabídky!
Pokud však naleznete nabídky, které nejsou optimální, např. přepočet stran nabídky “zlaťáky za více než je reálně v obchodě”, poprosíme vás o screen této nabídky. Děkujeme!”…

Nevím, jak oprava Denních nabídek dopadla, ale na stejném foru se den poté, co měla být oprava provedena, objevil následující obrázek:
Podle něj k žádné změně nedošlo. Já toto z vlastní zkušenosti nedokážu posoudit, protože jsem do chvíle, kdy píši tento Připínáček, dostal pouze nabídky za peníze, které jsem však neměl s čím porovnat.

Sledovali jsme i dění související s Denními nabídkami v Rusku, kde si hráči také stěžují. Při použití překladače se v Rusku objeví tento text:

„Lucky Card: May Cards“. Osobní propagace každý den
Tankman!
Speciální nabídky jsou vždy skvělou příležitostí k úspěšným nákupům. Nakupování propagace je ještě příjemnější, když je osobní a dostupná. A co když k tomu přidáte také prvek náhody a osobního štěstí? Získáte akci „Lucky Card“.
Setkáváme se s ní v aktualizovaném jarním formátu s názvem „Lucky Card: May Cards“!


Jinými slovy v Rusku žádné slevy nebyly slíbeny, takže tam může podpora s klidným svědomím říct hráčům, že pokud se jim nabídka nelíbí, nic si nemusí koupit. V EU je dle stránek uvedených výše akce pojata jinak.

Asi by bylo dobré, kdyby se věnovalo více pozornosti důležitým věcem. Možná by stačilo, aby se lidé věnovali tomu, čemu mají a neseděli na dvou a více židlích. Případně se zaměřili na důležité věci týkající se jazyka, ve kterém komunikují, jak jsem zmiňoval v minulém Připínáčku.

Ale vraťme se k tomu, co bude. Psali jsme, že po ukončení Denních nabídek (pravděpodobně 21.května) bude další maraton na prémiový tank osmé úrovně. Bohužel stále se ještě neví, který tank to bude. Dále nezapomeňte, že stále probíhá akce Na vrcholku stromu!, tentokráte se třemi různými tanky WZ- 111 5A, Progetto M40 mod. 65 a T110E3, takže pokud si je chcete vyzkoumat či případně koupit, hurá do toho. Sleva na desáté úrovni je 15%.

Zítra se objeví ještě Vijův článek, nejzajímavější věci z rozhovoru s vývojáři. Máte se nač těšit.

 

Loučím se s přáním hezkého dne a pokud budete obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

4 4 votes
Article Rating
13 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments