Nedělní info

Rejnokův nedělní připínáček

Nedělní poledne je tady a s ním přichází i Připínáček

Dnešní neděle je výjimečná. Ptáte se proč? Protože se slaví Den Matek. Bez ohledu na věk nezapomeňte popřát a potěšit svou maminku. Myslím, že si to zaslouží. Udělejte jí radost. A nezapomeňte, že třetí neděli v červnu se slaví i den otců.

Musím také říci, že mě velmi mile překvapilo, že pořád jsou lidé, kteří i na discordu pořád dbají na češtinu. Ano, mnozí jim budou spílat a myslet si, že to není důležité, ale jedná se o mateřský jazyk, který má svá pravidla, ta se mají dodržovat. Zkuste si to uvědomit a pochopit, proč má smysl psát správně. Pokud někomu něco chcete vysvětlit a pletete si i/y, s/z a podobně, sami se vzdáváte této šance. Myslete na to.

Nezapomeňte, že ještě pořád probíhá akce nazvaná Vojenská přehlídka, jejíž součástí jsou slevy na tanky, vybavení a spoustu dalších věcí. Tak je nezapomeňte využít. A naopak, neprodávejte v době slev věci ze skladu a z garáže, prodejní cena je 50% z ceny nákupní, takže v době slev se počítá z té po slevě.

Stejně tak, prosím, dávejte pozor při platbách kartou v prémiovém obchodě. Množí se případy krádeží,  podvodů a zneužití údajů. Obranou je odpojení platební karty z WG prémiového obchodu. Bohužel v tuto chvíli není jiná cesta než být extrémně opatrný. Proto si propojení raději ještě jednou zkontrolujte. Jde o vaše peníze.

Tento týden jsme také informovali o změnách provedených v připravovaném československém stromě těžkých tanků. Vz. 55 prošlo změnami k lepšímu a podle diskusí se vám tento desítkový tank líbí. Takže připomínám, abyste si našetřili zkušenosti na Škodě T25.

A nakonec ještě upozornění na možnost ptát se tvůrce videí Ranzara. Už jen dnes můžete položit svou otázku. A pokud bude zajímavá, určitě ji položíme.

 

Loučím se s přáním hezkého dne a pokud budete obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.