World of Tanks

Nové kamufláže ve verzi 1.12.1

V připravované aktualizaci se objevila nová maskování. Pojďme se na ně společně podívat.

Celadon:

Jedná se o nehistorický styl, jehož hodnota byla stanovena na 1 250 zlatých. Kamufláž je použitelná na vozidla všech národů a úrovní na všech mapách.

Popis:
Styl je inspirován korejským hrnčířským uměním.
“Tradiční korejský Celadon používá jedinečné dekorativní prvky. Je vytvořen pomocí jedinečné techniky vykládání vzorů na povrchu, známé jako korejský Sanggam. Tato technika byla vyvinuta ve 12. století. Korejští hrnčíři vyryli povrch celadonského porcelánu vzorem a vyplnili jej různě barevnou hlínou, sloužící jako ozdoba. Po zaschnutí byl porcelán pokryt celadonovou glazurou, která se skládala z rostlinného popela a jemně drceného porcelánového kamene. Glazura obsahovala malé množství oxidu železa, které po vypálení vytvořilo neobvyklý zelený odstín.”

Kimono:

Jedná se o nehistorický styl, jehož hodnota byla stanovena na 1 750 zlatých. Kamufláž taktéž použitelná na vozidla všech národů a úrovní na všech mapách.

Popis:
Styl je inspirován japonským oblečením.
Kimono je dlouhé roucho se širokými rukávy. Zpravidla se nosí s levou stranou přehozenou přes pravou. Kimono je přepásáno širokým opaskem zvaným obi. Lze jej nosit s různými tradičními doplňky a  tradiční obuví. Pánská kimona jsou obvykle vyrobena z tmavého plátna a jsou jednoduchá a bez dekorativních vzorů, zatímco dámská kimona jsou obvykle výraznější a pestřejší. Vždy však záleží na preferencích nositele, jeho náladě, aktuální sezóně nebo příležitosti.”

Čínská keramika (porcelán):

Jedná se o nehistorický styl, jehož hodnota byla stanovena na 1 750 zlatých. Kamufláž je použitelná na vozidla všech národů a úrovní na všech mapách.

Popis:
Styl je inspirován tradiční čínskou keramikou.
“Bílá a modrá keramika se v Číně ve 14. století stala velmi populární. K vytváření ozdob používali mistři kobaltový pigment, který vydrží extrémní teploty vypalování. V té době byl modrý kobalt velmi drahý a dokonce byl  dvakrát dražší než zlato. Každý kus byl malován štětcem ručně. Tato metoda zdobení keramiky měla zásadní vliv na kulturní rozvoj Číny a dalších zemí.” 

Jak se vám líbí?

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments