Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Utekl další týden, je nedělní poledne, čas na připínáček

Ve hře se testuje o sto šest. Začalo poslední kolo testování na Sandboxu. Tady musím WG pochválit, že nezařadilo do posledního testu změny posádky. Testuje se jen úprava HE munice a úprava dělostřelectva. Po pár dnech, ještě v průběhu testování, už některým hráčům přišel do garáže dotazník. Já jsem jej poctivě vyplnil a doufám, že se zachováte podobně. Jen mě mrzí, že dotazník nechodí až po skončení celé akce. Nevím, jestli je možné onen dotazník zavřít a jestli se objeví i později, při příštím otevření hry. Pokud jste to vyzkoušeli, napište mi to, prosím, do komentářů. Myslím, že na důkladné otestování je potřeba více času.

Za sebe musím říci, že neshledávám nějaké podstatné změny u dělostřelectva, ale o to více se mi nelíbí změny HE munice. Kupodivu se mi stalo, že jsme se setkali s protivníkem na Himmelsdorfu. Já jsem měl Typa 5 Heavy s 15cm dělem, soupeři měli T110 a 60TP, všichni jsme stříleli HE municí a dávali jsme si navzájem od 0 do 175 poškození. No nevím, jestli tohle je ta správná cesta jak “upravit” HE munici a “zvýšit její zábavnost a předvídatelnost”.

V tuto chvíli probíhá i veřejný test nové verze hry 1.12.1. Bohužel oproti očekávání se v prvním testu neobjevily nové mapy, na něž jsem se těšil a které jsem chtěl vyzkoušet. Nu, třeba se objeví ještě v dalších kolech. Nezbývá než si ještě chvilku počkat.

Pro hráče, kteří chtějí získat nový těžký tank Škodu T45 , je absolutní nutností hrát hodnocené bitvy. Držím pěsti, aby se vám dařilo a abyste daný tank získali. Já se hodnocených bitev neúčastním, přiznám se, že mě moc nezaujaly. Zkoušel jsem je jen jednou, kdy jsem odehrál kvalifikaci, abych získal odměnu v podobě stříbrných. Čistého jsem vydělal nějakých 850 000 za dvacet bitev. Mělo by to platit i dnes, tak zkuste a třeba něco získáte.

DezGamez vydal zajímavé video, kde se zamýšlí a radí, jak nastavit hru tak, aby hráč získal lepší zážitek. Video je v angličtině, takže si můžete doma zopakovat i své znalosti cizích jazyků.

 

Loučím se s přáním hezkého dne a pokud budete obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 4 votes
Article Rating
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments