OznámeníWorld of Tanks

Kunze Panzer na supertestu

Nový německý střední tank IX. úrovně bude brzy připraven k Supertestu: Kunze Panzer.

Hlavním rysem tohoto vozidla je Siege režim. Na rozdíl od švédských středních tanků a STB-1 se Siege Mode v Kunze Panzeru nezapne automaticky. Musíte ho aktivovat ručně jako u švédských stíhačů tanků. Dalším rysem vozidla je upevnění věže pod sklonem 5 stupňů dopředu. V Siege módu se zvětší úhel deprese děla (až do –15 stupňů vzhledem k náklonu věže) a zvyšuje se přesnost střelby a to vše za cenu snížení manévrovatelnosti, zhoršení stabilizace děla a snížení rychlosti střelby.

Jeho poškození za výstřel je 390 Hp. Standardní granát APCR má penetraci 268 mm a speciální HEAT granát penetruje 300 mm pancíře. Pancíř vozidla je poměrně tenký. Věž má v přední části pouze 63 mm tloušťku oceli. Výdrž vozidla je 1600 Hp.

Kunze Panzer se velmi liší od běžných středních tanků. V Siege módu hraje roli pozičního odstřelovače a díky vysokému poškození za minutu v cestovním režimu může účinně podporovat své spojence na střední vzdálenosti. Jeho plného potenciálu lze dosáhnout pouze tehdy, jsou-li oba herní styly správně kombinovány. Více podrobností a úplné charakteristiky přineseme již brzy.

Zdroj:

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
12 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments