World of TanksZábava

Bojová cesta WoT 2020

Rok 2020 skončil a vy se do něj můžete vrátit zpátky a připomenout si svou Bojovou cestu ve WoT, kterou jste ušli.

Wargaming opakovaně vydává upozornění na Bojovou cestu. Jde o zajímavou myšlenku, takže jsem se rozhodl si také připomenout loňský rok. Pokud si také chcete připomenout své loňské zážitky a úspěchy, co pro to musíte udělat? Je to jednoduché, stačí kliknout na odkaz, který vás přenese na stránky vaší cesty.  Odkaz by měl být dostupný do 4.února.

Tam si vyberete nejprve jazyk, dále region a platformu a následně pomocí kláves WASD vedete svůj nejoblíbenější tank cestou roku 2020.

Cestou nejprve narazíte na svou nejlepší bitvu podle získaných zkušeností, zjistíte, kolik jste loni urazili se svými vozidly kilometrů, kolik jste vybojovali bitev, kolik jste získali mistrovských odznaků, připomenete si svůj oblíbený tank, ve kterém mimochodem celou svou cestu absolvujete, uvidíte, kolik procent bitev jste vyhráli, který národ byl váš nejoblíbenější a kterou roli jste přijali ve hře.

 

Úplně nakonec máte možnost si stáhnout, vytisknout nebo objednat plakát, kde je celé shrnutí vašeho tankového roku 2020. Za mě je to milá vzpomínka, která nezabere více než pár minut vašeho času.

 

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

2.5 2 votes
Article Rating
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments