OstatníWorld of Tanks

Skiny tanků

Líbí se mi vzhledy tanků, které lze získat z velkých krabiček, ale nechci si krabičky kupovat. Co se nabízí za možnosti? 

Jak asi víte, velké vánoční bedny obsahují mimo jiné i různé vzhledy tanků. Jedná se o 3D skiny, které se někomu mohou líbit a jinému nemusí. Tak to chodí. Já si pár bedýnek otevřel, ale to, co bych si jako prémii přál, jsem nedostal. Vánoční atmosféru mám už na desáté úrovni a dále utrácet nechci. Tak co teď?

Napadlo mě podívat se na Wot hub, kde jsou různé povolené modifikace, jestli bych tam nenašel něco, co by se mi líbilo. Přiznávám, že jsem v prvé řadě hledal vzhledy z krabiček, ty jsem tam ale, jak se dalo čekat, nenašel.

Našel jsem tam ale jiné zajímavé styly, které by se snad mohly líbit i vám. Takže jestli jste zklamaní, že z krabiček nepadlo to, co by vám udělalo radost, podívejte se na Mod hub (klikněte na odkaz zde) a třeba najdete něco, co se vám bude líbit.

Obrázky jsou z následujících odkazů:

IS3LewandowskiegoIS7. Na výše uvedeném odkazu lze ale najít vzhledy i na jiná vozidla.

Jistě, je to jen grafická úprava tanku, kterou uvidíte jen vy a ten, kdo bude mít stejný mód nainstalován také, ale i drobné radosti nám dokáží hru zpříjemnit.

Jak ten který skin nainstalovat, najdete vždy u dané modifikace. Jen upozorním, že byť jsou modifikace na oficiálních strankach, vždy existuje jisté riziko, že hra může mít s modifikacemi problémy a nemusí správně fungovat, stejně tak dávejte dobrý pozor, co si instalujete, abyste neporušovali pravidla fér hry. Redakce nenese žádnou odpovědnost, za případně vzniklé škody a tresty.

Vybrali jste si nějaký styl?

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

4.2 6 votes
Article Rating
16 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments