Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Je tady další nedělní poledne a s ním Rejnokův připínáček. 

Skončil rok 2020, rok kdy se zavedlo vybavení 2.0, rok, kdy se spustil třetí server (zatím jen na eventy) , WG “oslavilo” desáté výročí existence hry. Povedl se konečně Halloween. Proběhl event s Waflí, několik maratonu, tank rewards, sázky na německou ligu a spoustu dalších akcí. Myslím, že v tancích to nebyl zase až tak špatný rok.

A teď k tomu, co nás čeká. Všichni asi očekáváme československou těžkou tankovou lini. Zítra se objeví článek od našeho redaktora, historika Prismy, kde se pokusí trošku poodkrýt, jak by mohla vypadat. Před československými tanky se ve hře ještě objeví tanky italské. Pokud jsou moje informace správné, tak ještě v první půlce ledna by se měl otevřít test server Patch 1.11.1, kde bychom měli mít možnost si Italy vyzkoušet.

A co nás ještě čeká? Podle všech informací WG pořád ještě počítá s posádkou 2.0. Tady se přiznám, že nevím, co od toho čekat. Ještě pořád nemáme dostatek informací, jak se bude postupovat, zvláště u hráčů, kteří do posádek investovali zlaté. Mnoho z nás si koupilo tank jen proto, že posádka měla nultý perk. A to už vůbec nemluvím o ruských hráčích, kteří si mohou posádky koupit za peníze přímo. Tady mám obavu, jak to WG plánuje.

Předpokládám, že se opět objeví Černý trh. Jen se po zkušenostech z akcí WG bojím, že bude více aukcí a více položek za zlaté.

Závěrem vám všem chci popřát vše nej do roku 2021, aby se vám splnilo vše, po čem toužíte, aby ten rok byl lepší než ten, který skončil. Zároveň vás chci požádat o shovívavost vůči mému připínáčku. Píši jinak než Doktor, vnímám věci jinak než on, ale jedno máme společné. Stejně jako on i já chci, abyste se sem k nám na Heatnews rádi vraceli a nacházeli nové, zajímavé informace ze světa tanků. Proto přivítám jakékoli návrhy, připomínky i oprávněnou kritiku v komentářích. Doufám však, že najdeme společnou cestu.

Takže ještě jednou, vše nej do roku 2021.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

3.9 9 votes
Article Rating
16 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments