KlanyWorld of Tanks

Kampaň Renesance – co na to servery?

Kampaň Renesance se blíží, klany využívají ofenzivy k ladění taktik a sehrávání detailů. Chtějí se zlepšovat, aby získaly více bodů slávy. Narážejí však na překážku, kterou nejsou schopny překonat – servery.

 

Možná jste včera večer také hráli WoT klanově a přišli jste na to, že ne všechno je tak, jak by mělo být. Včera večer, a nebylo to poprvé, se mnoha klanům nejen že nepodařilo připojit do nastavení ofenzív, ale dokonce celá situace došla tak daleko, že ti „šťastnější“ ofenzívu složili a potvrdili vstup do bitvy kliknutím na tlačítko. Bohužel, zde pro ně celá ofenzíva skončila. Server je nebyl schopen připojit, proto byli poraženi. V mnoha případech do bitvy nevstoupily oba klany, a oba tedy prohrály.

 

Co však funguje na jedničku, je systém trestů. Klany dostaly varování za nenastoupení do bitev. Zde záleželo na tom, kolikrát se celá situace opakovala. Platí, že klan může bez trestu v podobě odebrání průmyslových zdrojů nenastoupit do bitvy 2× za posledních 7 dnů. V případě, že nenastoupí 3×, je mu odebrán určitý počet průmyslových zdrojů ze skladiště. Na tuto situaci došlo a některé klany byly opravdu potrestány odebráním průmyslových zdrojů.

Podle neoficiálního vyjádření zaměstnanců WG se celá situace řeší a mělo by dojít k tomu, že tresty budou v průběhu dnešního dne anulovány a klany obdrží průmyslové zdroje zpět stejně tak, jako by měla být zrušena varování. Tak doufejme, že k tomuto opravdu dojde.

Na druhou stranu do zahájení kampaně Renesance chybí pět dní. Trochu se bojím, aby se podobná situace neopakovala i v jejím průběhu. Tam by byly následky pro klany mnohem horší. Doufám a věřím, že se WG podaří odstranit problémy ještě před kampaní a nebudou odkazovat na chyby providerů při připojení hráčů k serverům. Snad nebudou superrychlé hry jako včera viz screen od kajaklu.

Podobný problém se nestal včera poprvé, něco podobného už bylo i v sobotu, ale v menším množství. Takže nezbývá než držet Wargamingu palce, aby hra a hlavně klanové války v kampani Renesance nebyly ovlivněny technickými problémy.

A co vy? Potkali jste se s podobnou situací?

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

3.7 3 votes
Article Rating
18 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments