Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův připínáček

Já vím, je sobota, ale i přesto je připínáček dnes. Proč, se dovíte o kousek níže.

Nejdříve bych chtěl vysvětlit, proč je připínáček zveřejněn už v sobotu. Jak si jistě mnozí všimli v našich oznámeních na webu, v neděli bude probíhat údržba stránek, proto může docházet k jejich výpadkům. Proto jsem se rozhodl, že připínáček vydám už v sobotu, abych i na toto upozornil.

A teď už zpátky ke hře. 11.1. v 8:00  bude ukončena Sváteční operace. Co z toho vyplývá? V prvé řadě je třeba do daného termínu dokončit všechny mise od Chucka. Kdo ho ještě nezískal jako velitele, tak má poslední šanci. Pokud se vám některá mise zdá v danou chvíli nesplnitelná, doporučím si ji zjednodušit s použitím střepů z ozdob. Takže pokud dohrajete poslední bitvu a víte, že nebudete už hrát, tak nezapomeňte ozdoby ze stromečku sundat a rozbít, abyste ještě získali chybějící ozdoby do kolekcí na maskování.
Stejně tak si nezapomeňte vybrat u Chucka slevy na tanky. Vybrat si bude možné jen do konce sváteční operace. Pokud chcete jen získat nějaké kredity za nízké tiery, podívejte se k nám na článek, které tanky si vybrat, abyte získali, co nejvíce.

Zároveň připomínám, že probíhá Veřejný test aktualizace 1.11.1, kde si můžete vyzkoušet nové těžké italské tanky. Větev bude začínat z šestkového P.43 bis. Předpokládá se, že bude třeba kolem 58 000 zkušeností na pořízení sedmičkového těžkého Itala. Pokud chcete být mezi prvními, už teď si můžete “nastřádat” potřebné zkušenosti, abyste si mohli Itala ihned pořídit. Pokud chcete šetřit, nezapomeňte zrušit zrychlený výcvik posádky, protože jinak zkušenosti neušetříte.

Další akcí, která bude tento víkend probíhat, bude Souboj týmů. Pokud vás to zajímá, případně pokud chcete získat nějaké twitch dropy, sledujte oficiální kanály účastníků. Zase platí, že jsou zaručené a epické odměny. Jen nezapomeňte na to, že každý drop může padnout jen jednou na účet. Takže pokud získáte zaručené dropy, první den sledování, další den už nebudou. Je na vás, jestli budete chtít twitch sledovat nebo jestli necháte běžet stream na nejnižší kvalitu na pozadí.

A pokud jste si nevšimli, tak Doktor Kevina nás tak úplně neopustil. Napsal článek, který jsme otiskli jako čtenářský. Jestli se chcete také podílet na obsahu, budeme rádi. Kontakt na redakci máte v pravém horním rohu stránky.

Myslím, že těch řečí už bylo docela dost, takže se rozloučím a popřeji hezký den a pokud budete obědvat, tak i dobrou chuť.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

4.7 3 votes
Article Rating
20 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments