OznámeníWorld of Tanks

A46 – Britský Hadimrška

Je načase, aby na Supertest dorazil s patřičným hřměním další nováček: slyšte, přijíždí lehký britský tank VI. tieru A46. 

S maximální rychlostí 60 km/h a měrným výkonem 22,2 hp/t je to značně dynamické vozidlo. Za pohyblivostí nezaostává ani manévrovací schopnost: z rychlosti otáčení věže 55 stupňů za sekundu se vám zatočí hlava. 

Odolnost tanku A46 odpovídá tomu, co byste běžně od lehkého tanku této úrovně očekávali. Jeho výdrž činí 580 HP a pancíř má v nejsilnějším místě 35 milimetrů. Ani jeho palebná síla nikoho neohromí: 77mm kanón způsobuje 105 HP poškození a jeho standardní munice prorazí 105 mm nepřátelského pancíře. Přesnost je 0,45 (takže si můžeme dovolit říct, že je náš hrdina trochu krátkozraký a k zaměření je potřeba 1,9 sekundy. 

Jednoduše řečeno, A46 je rychlý lehký tank, který se nejvíce hodí k aktivnímu průzkumu. Využijete ho, pokud je váš styl založený na velké manévrovatelnosti. V případě potřeby dokáže snadno ustoupit, změnit pozici a pomoci v bitvě tam, kde je to nejvíce potřeba. 

Zdroj:

Sstyx

Jsem dlouholetá hráčka WoT, která ráda hledá informace a ty následně předává ostatním. Naleznete mě na FB - https://www.facebook.com/Sstyxina/ , Discordu - https://discord.gg/yUXDURh .

0 0 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments