NázorOznámeníWorld of Tanks

Rejnokův připínáček

Člověk zažívá spoustu věcí, zvláště v této době, proto jsem se rozhodl, že shrnu pár právě probíhajících věcí pro sebe, ale hlavně pro naše čtenáře. Pokud vás to zajímá, čtěte dále. Pokud ne, čtěte taky, třeba si taky na něco vzpomenete. 

Nejdříve bych chtěl upozornit, že dnes večer ukončíme možnost pokládat otázky tvůrci modifikací Aslainovi. Takže pokud vás ještě něco zajímá, otázky můžete položit zde.

Další probíhající akci na Heatnews je soutěž o nejlepší obrázek, který vznikl ve hře. Tato soutěž trvá do 14.12. 2020. Už teď můžu říct, že výtvory, které jste nám poslali, jsou pro nás velmi příjemným překvapením. Těšíme se v redakci na další nápady.  Soutěžit můžete zde.

Zároveň bych se chtěl ještě zmínit o adventním kalendáři. Nejen že jsme o něm psali a zmínili, co by mohlo být jeho součástí, ale chci připomenout, že každý den je dostupná mise ve hře, kterou si hráč musí aktivovat a na její splnění má čas do restartu serveru, tedy do 7:00 následujícího dne. Mise bývají jednoduché a stojí za to si je splnit. Pokud si dobře pamatuji, tak odměnou byly zálohy na kredity a včera dokonce i kredity samotné. Takže by byla škoda to nezkusit a pravděpodobně i získat.

 

Pokud již vlastníte tank, který je v nabídce, objeví se vám informace o tom, kolik zlatých bude stát a jak vysokou dostanete kompenzaci. Zatím to vypadá, že balíčky jsou o 300 zlatých dražší než tank. Za zmíněných 300 zlatých získáte garážové stání, 100% posádku a 25 x misi na pětinásobek zkušeností, kterou lze ale plnit jen s daným tankem.

A již poslední připnutá informace, nezapomeňte, že zítra by měl vyjít poslední díl série o Modifikacích, tak se nezapomeňte vrátit.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments