OstatníWorld of Tanks

Anketa – ptejte se ho na co chcete, na co chce, vám odpoví

Už jste si možná všimli, že čas od času vydáváme nějaký dotazník či anketu, kde se Vás na něco ptáme. Ano, je to tak, zase se ptáme.

Tentokráte je to však jiné. Jak jste si asi všimli, v názvu jsem si dovolil parafrázovat známý výrok jednoho z našich nejpopulárnějších vypravěčů. Tentokráte se můžete ptát vy.  Máme předběžně přislíbený rozhovor s člověkem, který se WoT věnuje už dlouho, a většina ho bude určitě znát. Chceme Vám dát možnost položit mu otázku, zeptat se ho, co Vás zajímá, co byste chtěli vědět. Nejzajímavější otázky mu v rámci rozhovoru položíme.

A koho že se to můžete ptát? Jedná se o autora asi nejznámějšího balíčku povolených modifikací. Otázky můžete pokládat ASLAINovi. Takže, jestli vás něco zajímá, jestli chcete něco vědět, klikněte na odkaz na dotazník a můžete tam položit svou otázku.

Odkaz na formulář pro otázku

Doplnění: Děkujeme za otázky, které přicházejí. Jen chci upozornit, že Aslain není tvůrcem hry. Takže otázky na MM, rotace map, herní eventy a podobně nebude schopen odpovědět. Děkuji za pochopení.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.