Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Uběhl další týden a máme tady neděli. Čas na Rejnokův připínáček. 

Vánoce jsou za námi a snad každý našel pod stromečkem něco, co ho potěšilo, co mu udělalo radost. Strávil čas se svými blízkými a nabral sílu na dny další. Blíží se konec roku, který letos bude jiný než jindy.

A co se týče WoT, musím říct, že po dobu svátků jsem neodehrál ani jednu hru. Zapnul jsem World of Tanks, zjistil denní misi, zjistil cenu adventního kalendáře, vybral si dárek od sněhové dívky, podíval jsem se na misi od Chucka a zase hru vypnul. Zjistil jsem, že v těchto dnech je můj čas důležitější věnovat jiným věcem než hře samotné.

Teď snad budu mít chvilku času, abych zase mohl hrát. Do Silvestra pár dnů zbývá, takže doufám, že si ještě pár her do konce roku zahraji. A proč hru hrát? Jsou Chuckovy mise, kdy na konci bude možnost jej získat jako velitele tanku a ruku na srdce, kdo by ho v tanku nechtěl? Dále v tuto chvíli probíhá do 29. prosince mise, kde člověk může získat den prémia a další zajímavé odměny jako je čokoláda, automatické hasící přístroje a další užitečnosti. A co proto musí udělat? Odehrát pět her. To za to stojí, ne? A pokud máte už všechny linie vyzkoumané, můžete si alespoň něco málo přivydělat.

Pokud někdo máte rád francouzské lehké tanky, připravte se, od dvacátého ledna bude na vrcholku stromu AMX 13 105. Takže můžete využít vánoční atmosféru a šetřit kredity, které můžete utratit v akci na vrcholku stromu. Takže vlastně ten důvod hrát se najde.

Zároveň mi spadl kámen ze srdce, podařilo se nám zdárně dotáhnout všechny soutěže a všichni výherci obdrželi své odměny. Někomu i u odměn RNG přálo, jiní získali jen to nejméně, co mohli.

Máme za sebou také první týden bez toho nejdůležitějšího člověka, který na HN byl. Musím říct, že je to hodně náročné, dělal spousty věcí, které nikdo zvenčí nevidí. Ještě jednou mu chci poděkovat a zároveň vás čtenáře požádat o shovívavost s činností redakce, než si na vše zvykneme a než se věci usadí. Zároveň plánujeme rozšířit redakční tým a už brzy se objeví článek nového člena redakce. Můžete se těšit na jeho shrnutí roku 2020.

I vy se můžete podílet na činnosti Heatnews. Blíží se konec roku, je čas bilancovat, takže nám můžete napsat do komentářů, co se vám u nás líbí, co se vám nelíbilo, případně, co byste chtěli v příštím roce vidět. Budeme rádi za vaše podněty, kritiku i případné pochvaly.

Nebudu vás dále zdržovat a pokud budete po přečtení připínáčku obědvat, tak dobrou chuť, pokud ho budete číst později, tak pohodový den.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
15 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments