World of Tanks

Prime Gaming – “Queen Maeve”

Blíží se vydání dalšího balíčku Prime Gaming/Twich Prime, který by se měl objevit už 22. října, tedy chvíli po aktualizaci.

Balíček pokračuje v motivech seriálu “Boys”. Co bude obsahovat?

  • Den prémiového účtu,
  • 10 misí, v nichž půjde získat 5x zkušenosti, pokud se umístíte v top 10 a vyhrajete,
  • čtyři půjčená vozidla: francouzskou Somuu SM a americký T26E4 SuperPershing, která bude možno zakoupit se slevou 15% a sovětské IS-2B a Loza M4-A2 Sherman, které bude zakoupit se slevou 20% a 30%,
  • unikátní velitelku královnu Maeve,
  • pamětní medaili královny Maeve,
  • unikátní 2D styl královna Meave (“Queen Maeve”). Jedná se o nehistorický styl, jehož hodnota byla stanovena na 1 750 zlatých. Tento styl bude použitelný na vozidla všech národů a úrovní.

Kdo to vlastně  královna Maeve je?

Královna Maeve je jedna z hlavních postav seriálu The Boys. Je superhrdinka a členka skupiny Sedm. Jako hrdinka, feministka, humanistka a druhá nejsilnější členka skupiny Sedm je hlavním vzorem malých holčiček na celém světě. Aby se však stala tím, kým je, musela také něco obětovat. Podoba, kterou jí Vough vnutila, ji stála některé pravdy, a také se musela vzdát některých svých blízkých. Nyní již cynická a bez iluzí je pouhým odrazem odhodlaného idealisty, kterým kdysi bývala.

A nyní již k tomu, jak kamufláže vypadají:

Jak se vám kamufláž líbí? Byla by pro vás motivací pořídit si zmíněný balíček? Podělte se s námi o své názory v komentářích pod článkem.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments