OznámeníWorld of Tanks

Charlemagne a  K-91 verze II na Supertestu

Na Supertest míří dvě vozidla, britský těžký tank VIII. úrovně Charlemagne a  K-91 verze II, sovětský střední tank VIII. úrovně

Charlemagne

Charlemagne je vybaven dobře stabilizovaným 120mm dělem schopným uštědřit 440 HP poškození na výstřel. Standardní i speciální municí tohoto tanku jsou AP granáty, které dokážou v uvedeném pořadí probít 220 a 270 mm nepřátelského pancíře. Jejich nevýhodou je poměrně nízká rychlost (přibližně 600 m/s a 900 m/s, v uvedeném pořadí ) . Přesnost děla činí 0,44, čas zaměření je 3,2 s, doba nabíjení 16 s a dohled 380 m.

Vozidlo má výdrž o hodnotě 1 500 HP. Jeho čelní pancíř je celkem bytelný: až 170 mm na věži a 130 mm na korbě. Vzhledem k úhlům sklopených plátů připomíná celkově jeho čelní pancíř spíše ten u vozidel IX. úrovně. Vozidlo má měrný výkon 18 hp/t a dosahuje rychlosti 42 km/h.

Díky kombinaci dynamických a ochranných parametrů dokáže Charlemagne podporovat těžké tanky i tlačit na nepřátelskou linii spolu se spojeneckými středními vozidly. Úhel sklápění jeho děla je neskutečných -10 stupňů. Díky tomu a pevné věži může Charlemagne naplno využívat terén. Ovládání děla má nicméně k dokonalosti daleko, na což je dobré pamatovat, především při volbě správné taktiky.

K-91 Verze II

Toto vozidlo bylo součástí Supertestu již dříve, avšak jako tank na IX. úrovni. Pro aktuální iteraci testů bylo vyváženo pro VIII. úroveň, jeho klíčové prvky však zůstávají beze změny: dobrá dynamika, pěkná ochrana a vysoká palebná síla. K-91 verze II je klasický střední tank navržený pro rychlé útoky a dynamické souboje.

Zdroj:

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments