OznámeníWorld of Tanks

Když ptáčka lapají….

… pěkně mu zpívají. Znáte to pořekadlo, že? Dnes se podíváme na ptáčky z WarGamingu, a tím lapeným jsou hráči, kteří se nechali zlákat ke koupi 3D stylů spojených s halloweenským eventem.

Prozatím nám WarGaming tvrdí, že se prémium obsah neupravuje, konečně právě to bylo prý hlavním důvodem, proč se nakonec nekonal nerf Progetta a proč se plošná úprava artilerií netýkala těch prémiových. Samozřejmě i v úpravách prémium obsahu proběhlo pár výjimek.

Například SuperPershing, změny byly kdysi dávno oficiálně oznámeny a hráči dostali na výběr, zda si stroj ponechají nebo za něj obdrží refundaci. Dalším takovým příkladem mohou být premiové stíhače tanků, tam už ovšem úpravy proběhly o poznání tišeji. Pamětníci si možná vzpomenou, že stíhače tanků kdysi měly jednu výjimku ze spoting systému, a totiž, že se jim po výstřelu nesnižoval kamuflážní bonus křoví, v němž stály. Aktualizace, jež jim tuto výjimku vzala, se skutečně prémiových strojů nedotkla, to přišlo až později.

Úprava, se kterou bychom vás dnes rádi seznámili, je mnohem méně zásadní. Nijak nemění vlastnosti vozidel ani nezasahuje do herních mechanik. Přesto se jedná o úpravu placeného prémium obsahu, a to úpravu, o které v oficiálních zdrojích nenajdete ani zmínku. A je to úprava právě těch vlastností, kvůli jimž si danou věc hráči pořizovali. Možná jste si všimli, že reflektory na vozidlech nesoucích 3D styl z halloweenu “Revenant” se nám po jedné nedávné aktualizaci rozsvítily.

Byl to prvek zvláštní, bylo to něco nového, s čím jsme se dosud ve hře nesetkali. Po poslední aktualizaci ovšem jejich světlo dost pohaslo, stalo se nevýrazným a na některých mapách v některých světelných podmínkách téměř neviditelným. Sami můžete srovnat přiložené obrázky před úpravou a po úpravě, případně animovaný gif. Jas světla byl snížen dle zdroje o cca 70%.

Pro přehrání rozklikni.

Možná to není úprava výrazná, možná pro někoho nebude ani stát za řeč. Ale pořád to je zatajená úprava toho, co jsme zaplatili. O názor na úpravu, její utajení a případně i další zásahy do prémium obsahu se s námi můžete podělit v komentářích.

Zdroj:
5 1 vote
Article Rating
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments