Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Vítám vás u prvního listopadového nedělního koutku. Pojďte se se mnou podívat, co se děje a neděje.

Halloween

Jsme v polovině akce a s dovolením se ji pokusím zhodnotit. Vizuální i zvuková stránka je velice povedená, no až na tu 4. fázi, kdy je zvuk jako v koupelně, avšak dá se to celkem bez potíží zvládnout. Atmosféra je úžasná. Na tom se shodneme asi všichni, za to dávám jasné plus.

Atmosféra je jedna věc, druhá je hratelnost. Tady už to tak růžové není. Zkusil jsem event sólo a to se nedalo, alespoň první den, a nemám odvahu to zkoušet znovu. Boss má jméno nesmrtelný a ano viděl jsem dva hráče, co jeli prostě na něj. Jestli to někdo zvládá na 3. obtížnost sám, tak je kabrňák. Co hratelnost velice vylepšuje, je četa až pěti hráčů. Ještě v pondělí večer jsem pozval přátele a dal několik bitev a to mohu říci, že v pondělí jsem ten mod viděl již hodně černě, ale řekl jsem, že bez toho, abych zkusil oba režimy, to hodnotit nebudu. Tak tedy to je úplně něco jiného, první obtížnost je těžká zábava, pokud jste ve čtyřech a pěti. Druhá obtížnost je samo sebou těžší, ale i tak se u toho královsky bavíte, musí se však počítat s občasnou prohrou. To samé na poslední třetí obtížnosti.

Léčení členů posádky není nejlevnější. Máte tři až pět tanků a k tomu jste na začátku dostali pět stimulantů plus další dva si můžeme vyjet v náhodných bitvách. Kdo nechce platit, tak si zajede maximálně sedm bitev a při tom musí vystřídat všechna vozidla. To moc pozitivní není, respektive nebylo, dostali jsme další tři stimulanty denně a to jen za přihlášení do hry. Tím pádem je maximální počet bitev zvýšen na deset a to už je velice slušná porce.

Další celkem fine věcí je, že jste mohli jezdit čety s WG staff, do nichž jste se mohli přihlásít na oficiálním Discordu, o tom trochu později. Psal jsem, že večer zakládám čety a jezdím se čtenáři HN, a vůbec bych nečekal, jaký o to bude zájem. Včera jsme dali skoro jen redakční četu a byla sranda. Trochu jsme i trollili. Je to zadarmo, takže zájem je velký a dnes už mám plno, ale zkuste třeba Viju. Jestli to půjde takhle dál, budu muset udělat pořadník.

Celkově event hodnotím tak na slušnou dvojku. Co vy?

Discord

WG spustilo oficiální discord, pokud tedy máte zájem, můžete na něj zavítat a bavit se s hráči. Pokud chcete se zaměstnanci WG, je to trochu komplikovanější, doporučuji přečíst pravidla. Pokud se o tom chcete dočíst více, tak tady je přímo článek od WG.

Významné dny

Tento týden jsme si připomněli vznik Československa. Sám jsem to nechtěl nijak rozebírat, ale připomínku, v podobě článku, jsem měl připravenou a ráno hned vydal. Od Wg jsme se taky dočkali připomínky, sice až 30.10, ale dočkali. Tady si však trochu rýpnu. Oznámení bylo jen formou zprávy v bojovém zpravodajství ve hře, to nestojíme WG ani za článek na portále? A to pomíjím tu chybu s vlajkou. Sjednocení Německa jistě dostane plnohodnotné oznámeni.

Užijte si ještě týden Halloweenu a čus za týden.

P.S. S tou vlajkou se to nakonec vyřešilo a je vše správně.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
11 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments