Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Další konec týdne je tady a jako vždy i moje povídání. Jdeme na to.

Co to na nás WG zase zkouší?

Dovolil jsem si použít titulek ze SuperKravaťákova videa, je totiž velice výstižný. Chyťte si slevu, je další z mnoha slevových akcí WG. Máme tu tank týdne, kdy je týden ve slevě prémiový tank. Dále je tu skvělá nabídka, a opět je to sleva na prémiový tank. No a teď jsou tu úžasné slevy z karet. Zajímavý nápad – chytnete kartu a dostanete slevu. Celkově se mi nápad líbí, ale má na sobě pár černých teček. Padají tam nabídky za peníze a to v hojném počtu.

Osobně bych ocenil více věcí za kredity popřípadě goldy, bylo by celkem fine si u položek, jako je tank, mít možnost pořídit za peníze i goldy. Třeba “Bromwella” bych si za ty goldy vzal. Rozmanitost nabídky není moc vysoká. Hráči první dny sdíleli, co jim karty nabídly a vypadá to na poměrně časté opakování.

Kompenzace za tanky

 

 

Pěkné je, že nám WG nabízí kompenzaci v podobě goldů, když už vozidlo vlastníte. Tady vznikla skulinka pro hráče. Nepřišel jsem na to sám, bylo to zmíněno u nás na Discordu. O co se jedná? V kartách dostanete nabídku na STRV m/42-57 za 3000 goldů. Pokud tank máte v garáži, měli byste dostat kompenzaci 3000 goldů, ale ejhle, vy dostanete 3300 a k tomu ještě další věci co jsou součástí balíčku.

Přiznám se, že jsem WG “okradl” o 300 goldíků. Nedalo mi to a vyzkoušel jsem. Je to trochu nečestné takhle získat goldy, ale jde to. Zase je někde utratíme, že ano.

Na konec tohoto tématu vám sem dám odkaz na video, z nějž jsem si půjčil titulek a jednu výhodnou nabídku, obrázek pod videem.

Zdroj Forum
Ocelový lovec, poslední fáze

Osobně jsem lovce přestal hrát po nerfu misí, ale to je vedlejší. Postupem času se zjistilo, že je britský a americký tank v určité konfiguraci celkem OP a málokdo hrál ostatní, hlavně ruský a francouzský. Takže se nám na konci eventu změní jejich vlastnosti.

Tohle je prostě věc, co se mi nelíbí, máme event a v půlce změníme “pravidla”. Dobře, beru, že se to třeba nepodchytilo v testu, nebo je to chyba, jež se prostě odignorovala, ale sakra jednou jsme to nastavili, tak to necháme. Ale není to jen v Ocelovém lovci. Asi nejviditelnější příklad jsou Hodnocené bitvy. Nebyla snad sezona, kdy by se neměnila pravidla, ročně se jedou 3 sezony a každá je hodnocena jinak. Zkusím si to taky, vyhlásím soutěž a v půlce změním pravidla, to byste mi asi pěkně vynadali. WG tohle praktikuje již několik eventů. Tady vyvstává otázka, má cenu se do těchto dlouhodobých akcí pouštět, když to na konci bude jinak hodnocené než na začátku?

Dalo by se říci, že změna charakteristik tanků je drobnost, ale proč zasahovat do něčeho co jede, proč nevzít data a změnit to pro příště? A tady si ještě kopnu do WG. Jsem zvědav, zda již půjdou ukládat záznamy, to je věc po které hráči volají již dva roky. Zajímavé je že z Mirny – 13 se replaye ukládaly.

Vija slíbil, Vija splnil

Splnil slib, který dal: “Natočím, co dělám v profesním životě, když dosáhnu 1500 odběratelů.” Ano, je to tak, Vija má 1500 odběratelů. A vy se můžete podívat, co Vija dělá, když nepíše články, netočí videa a nehraje tanky, a nebo se nevěnuje rodinným záležitostem. Takže tímto mu gratuluji k pokoření jednoho milníku a cíle, co si stanovil. Teď bude útok na 2000.

Tím bych se dnes rozloučil a uvidíme se za týden. Čus.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

5 1 vote
Article Rating
21 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments