Common TestWorld of Tanks

2D styly v datech testserveru

Můžeme jen spekulovat jak půjdou získat.

Možná z vánočního eventu při zdobení stromku, možná z krabiček, možná jinak. Prozatím tu máme jen galerie.

 „Rat-Rod“

Celoroční styl založený na italské kamufláži „Digital Vegetato“, italském kamuflážním vzoru, který má připomínat opuštěné vozidlo pokryté rzí a poškozeními v bitvě. Je obtížné spatřit takový cíl zejména na podzim v listnatém lese . Když si ho nepřítel přesto všimne, snadno jej zamění za zničený tank, místo plně funkčního vozidla. To může dát jeho posádce výhodu na bojišti.

 


„Retribution“

Tento styl mi trochu připomíná jeden který jsme ukazovali dříve, konkrétně zde : https://heatnews.cz/2020/09/patri-takove-veci-do-vojenske-hry/ – že by se jednalo o pokračování? I tento doprovází zajímavý text – ” … váhy pevně v ruce, šel třetí jezdec na koni temném jako noc. Pravé Zlo na jedné straně stupnice, Pravé Dobro na druhé. Houpaly se ve větru  jako zlatá pšenice. Jezdec však pokaždé dal spravedlnost těm, kterým to váhy určily. Posuzoval všechny stejně: bohaté i chudé, mocné i slabé, dobré i zlé, na rozdílech nezáleželo. A všichni dostali to, co si zasloužili, každý za své, ne jeden za druhého.”

 


„Reaper“

Je patrně dalším z této série, což nám napovídá že by mohlo přijít nějaké zajímavé téma jakéhosi eventu. Průvodní text : – … a tam jel poslední jezdec na červeném koni, jako by ukutém v plamenech věčného ohně. Pohyboval se pomalu po pustinách, zemi bez života a temné jako kůň, na kterém jel. Jezdec uchopil kosu do ruky bez kůže a postupoval kupředu, sbíral svou pochmurnou úrodu. Kosa zářila jako blesk v bledých rukou jezdce. Někteří blázni věřili, že to může přinést naději. Za jezdcem ale nezůstala žádná naděje.

 

 


„Overlord“

Jak název napovídá, jedná se o celosezonní styl připomínající vylodění spojeneckých sil v Normandii.

 

 

 


„Mind or Force“ nebo správněji „By Reason or Force”

Název stylu se liší v různých zdrojích. Celosezonní styl založený na symbolice a barvách národní vlajky Chilské republiky. Název tohoto stylu pochází z národního hesla země “By reason or by force”

 

 

 

Zdroj:
5 1 vote
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments