Common TestWorld of Tanks

Patří takové věci do vojenské hry?

Touto otázkou bych rád začal diskusi nejen o dalších dvou nových 2D stylech, které byly nalezeny v datech nadcházející aktualizace.

Jak se na nehistorické kamufláže tváříte? Vadí vám, líbí se vám, tolerujete je? A proč? Podělte se s námi o názory v diskusi pod článkem. A teď už k tématu:

Název tohoto stylu by se dal z ruštiny přeložit jako “předchůdce” nebo “předzvěst”, Anglická verze uvádí “proroctví”, což bude vzhledem k námětu pravděpodobně správnější. Styl jde aplikovat pouze na tanky tierů 8–10 a měl by být určen pro všechny národy a mapy. Je počítán mezi styly speciální a nehistorické. Technická cena je 750 zlatých, ale zprávy říkají, že by měl být odměnou za boje na globální mapě. Lze na něj aplikovat postupové obtisky. Provází jej text:

I šel on krajem s pevným lukem na zádech a bronzovým rohem v ruce, a když zatroubil, slyšeli jej jak živí, tak ti, kteří už se na věčnost odebrali. Bílý jeho kůň se vzepjal a kopytem do kamenů udeřil, snop jisker vykřesal a oheň tím přizval jej následovat. Sladké jak med bylo volání a řeč jezdce, však pod maskou hrdličky tvář havraní se skrývá, a on je první ze čtyř.

I druhý 2D styl má v různých jazykových verzích různé názvy,  „Hou Yi’s Honour“„Mooncake“ nebo „Moon Gingerbread“. Jedná se též o celoroční styl pro vozidla jakéhokoli národa a úrovně. Stejně jako styl předchozí patří mezi styly speciální a nehistorické, neměl by ale být omezený jen na stroje nejvyšších úrovní. Je možné, že se jedná o styl pouze pro ASIA region. Technická cena je 1250 zlatých.

Mělo by jít o styl inspirovaný tradičním podzimním asijským festivalem. Nedejme se zmást, že je někde uváděno jeho datum jako 15.den 8.měsíce – je to podle čínského kalendáře. Podle legend se v tento den na Zemi dívá nesmrtelná bohyně Měsíce – Chang’e. Lidé jí děkují pálením kadidla a různými obětinami. Prý právě proto je v těch dnech měsíc obzvláště velký a jasný.

Zdroj:
0 0 votes
Article Rating
18 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments