OznámeníWorld of Tanks

Styly k Halloween 2020

Styly Halloween pro německá vozidla Panther II, E 50 a E 50M a nejen pro ně.

“Nepamatuji si, kdo navrhl tento skvělý nápad, ale až na konci operace jsme začali předělávat naše vozidla tak, aby se podobala nepřátelským vozidlům. Použili jsme vše, co bylo po ruce: ostnatý drát, řetězy, barvy … Nikdo nebyl schopen rozlišit naše tanky od těch špatných, a to i na krátkou vzdálenost. A teď chceme, abyste viděli, kde jsme bojovali a jak jsme přežili.”

Tak zněl popisek k loňským stylům pro Halloween. Letos se tyto styly objevily také, liší se jen drobnostmi a svítící lampou. Styly jsou návrhem Masahiro Ito, jež se velkou měrou podílel na vizuální stránce série Silent Hill.

Pro porovnání loňské styly více v loňském článku.

Další várkou stylů je pro vozidla Centurion 7/1, T49, AMX 13 90, T-54 a M103. Galerie jsou v tomto pořadí.

Zatím není nikde známo, jak bude možno styly získat nebo co budou stát. Dění okolo Halloweenu budeme i na dále sledovat.


Ve Vijově článku se objevil zajímavý komentář od Tomáše, ohledně spojitosti Eventů “Last Waffenträger” a Halloween 2020. Je to teorie, ale všimněte si kontejnerů za věžemi tanků, nápadně připomínají ten z T-55. Je to podobnost čistě náhodná? Nebo tvůrci nenápadně propojili tyto dva zdánlivě oddělené eventy?

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

5 1 vote
Article Rating
15 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments