Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Je to šílené, jak ten čas letí, už je tu zase neděle. Jdeme se tedy podívat, co jsem vyplodil.

Polské tanky

Díky příjemné odměně z Tank Rewards jsem těch pár tisíc expů, co mi chybělo na TX přelétl hned a CS-63 je tedy v garáži. Celkem fine tank, zatím mám tedy jen pár her a ohmatávám si ho, ale boost je fine. Překvapilo mne, že při zapnutém posílení ale při stání stroje je zaměřovací kruh také “zvětšený”, asi se tank k více klepe. Dám tomu nějaký čas než ho zařadím do pomyslného žebříčku polských vozidel. Možná se DS PZlnź přesune na 2. místo. Uvidíme.

Popravdě mne takovéto krátké shrnutí nových vozidel celkem baví, takže i nové Italy budu hodnotit tímto stylem. Na druhou stranu vím, že polské tanky jsou dnes pasé, kdo je chtěl, ten je dávno má a kdo je nechtěl, asi ho to těžko přesvědčí.

Tank Rewards

Tento měsíc normálním hraním hotovo jako nic. Je to díky příjemnému překvapení v podobě “tajných” misí. Po pravdě objevovaly se mi jen 1. týden a pak už jsem si jich nevšiml. Pro mne byla jasná volba hlavní odměny dny PÚ. Ani jeden ze stíhačů mne neoslovil. Uvidíme příště, co bude a doufám, že se to nevrátí do starých kolejí.

Halloween 2020

Zítra nám to vypukne a jsem opravdu zvědav, jaké to bude. Před spuštěním nás čeká ještě micro patch, jež do hry přidá prvky eventu. Psali jsme tady o interaktivní kamufláži na německé stroje. Jsou to první “interaktivní”, nevím jak jinak to nazvat, na EU serveru. Na RU serveru se již delší dobu prohání T-34-85 s vlajkou. My se budeme muset spokojit se světýlky. Styl na Leopard 1 se mi líbí a budu se snažit ho získat.

Ranked Battles

Opět tu mám hodnocené bitvy a opět dojde k souběhu eventů. Mě je to celkem jedno, RB nejezdím, ale obojí se bude asi těžko stíhat. S tímto eventem ale přichází do hry nešvar. Poslední týden chodí do chatu zprávy o boostingu. Jsou to účty s 0 bitev a je to dost otravné. A je opravdu někdo ochoten utratit 5000 za postup do 1. divize? A tedy za Concept 1B dát přes 10000? Vím, že to nejsou jediné odměny, ale stojí to za to? Zprávy chodí do otevřených SH a CW nevím, jestli i do cizojazyčných. Dočkáme se někdy nápravy? Ceny jsem si zjistil u jedněch boostrů.

Nic se nemá přehánět, proto to dnes ukončím, příště se trochu podívám na zoubek WT a krabičkám. Hlavně vašim komentářům. Tak čus.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

5 1 vote
Article Rating
16 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments