OznámeníWorld of Tanks

Opravdu nádherný 3D styl za skvělou cenu

V datech aktualizace 1.9 byl dohledán opravdu překrásný 3D styl „Kantemirovec“ pro tank T-34-85

Tento 3D styl je určen pro všechny typy map Je založen na legendárním tanku s číslem 046, který prošel dlouhou cestu od Donu k Labi s 13. tankovým plukem 4. gardové Kantemirovské tankové divize. Původní vozidlo T-34-76 bylo vyrobeno v roce 1942 v továrně č. 112 (Krasnoje Sormovo). Na tankové věži bylo vyraženo slovo „Kantemirovec“. Jeho dva a půl roku trvající cesta plná divokých bitev ho odvezla z vesnice Kantemirovka ležící jižně od Voroněže přes Żitomir, Krakov a Drážďany, až do Prahy, kde jeho posádka zůstala až do konce druhé světové války. Více o jednotce a jejích osudech se můžete dočíst například zde, pokud ovládáte Ruštinu, ale po chvilce hledání jistě naleznete i jiné jazykové verze.

Po válce se tank účastnil přehlídek na Rudém náměstí a poté stanul na podstavci jako pamětní exponát.

Podle mého osobního mínění je tenhle 3D styl opravdu hodně povedený a líbivý, přesně takhle si já osobně představuju dokonale vyšperkovaný stroj. Jen nevím jestli vlajka nebude vadit hráčům kteří jsou zvyklí střílet z pohledu třetí osoby v míření. Trocha nepraktičnosti ale na kráse tanku neubírá. Zajímavou vlastností, je pohyb, chcete-li vlání, vlajky při jízdě.

View post on imgur.com

A to nejlepší na konec – pokud je zpráva pravdivá a pokud je platná nejen pro Ruský ale i pro Evropský server, měli bychom dostat na výročí konce druhé světové války tento styl všichni zcela zdarma! (Будет раздаваться на 9 Мая бесплатно)

Video a vlajkou

 

Zdroj:
0 0 votes
Article Rating
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments