Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Už je to tak, zase je neděle a s ní pravidelné povídání o všem možném

WT E-110

Čím jiným začít, než “legendou” WoT. Ještě osm dní budeme moci stát se lovcem nebo být loven. Zkušenost z eventu je celkem rozporuplná. První den nebyly “wafle”, po úspěšném prodeji beden nebo dlouhém plnění misí nastal v eventu jiný problém – nejsou T55. Každý chce jezdit v “E-110”. Co se týče gameplay, je to celkem dobré, teda když T 55 spolupracují, což vzhledem “randomu” a nedostatku hráčů je těžké. Celkové hodnocení 2 -, možná i 2. Užívejte a Waflujte!

CT 1.10.1

Nová aktualizace je v 3. fázi testování, celkově tato aktualizace přinese “jen” úpravu tanků, to je jediné, co stojí za řeč. To množství stylů a drobné úpravy komunikačního systému snad ani nestojí za řeč. Možná by se dalo povídat o mapách, ale ani tam nejsou nějaké velké změny, teda až na přidání čtyř map do režimu střetnutí, na to se těším.

Tank Rewards

První den TR se ráno na našem Discordu objevila zajímavá zpráva, Revenat37 hlásil 100 bodů navíc. Za chvíli I Alucard586. Po zveřejnění příspěvku na FB se ozvali další. Odpoledne jsem dostal 100 bodů i já. Situace se opakovala i další dny. Bohužel nikdo netuší, za co těch 100 bodů je a na fóru nám nikdo nic neřekne. Tedy neřekne nám to nikdo z WG, ale je tam mnoho teorií, za co to je. Každopádně když vezmu dobu trvání plus tyto bonusy, je odměna tento měsíc opravdu zadarmo.

Italští hřebci

Tento týden se objevila dlouho očekávaná zpráva. Konečně byly oznámeny italské těžké tanky. Každá nová větev nebo i nový stroj je vítaný. Tady ale mám pocit, že WG trochu přestřelilo. Mechanika italských zásobníků dostala vylepšení. Osobně si myslím, že nabíjet rychleji, když střílím, než když je tank v “klidu”, patří do kategorie sci-fi. Dle vyjádření je mechanika ve vývoji, tak uvidíme.

Druhá věc je prémiová osmička a tady si dovolím použít jedem meme z FB a popravdě nevím zdroj, ale říká vše.

No a to je pro dnešek vše. Brzy se můžete těšit na výsledky ankety a na další novinky. Tak čus.

 

 

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
17 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments