OznámeníWorld of Tanks

Galerie stylů 3.sezony BattlePassu

Takhle by měly vypadat styly z další sezony Battle Passu. Každý má k sobě i zajímavý popisek, ale na ty si počkejte až v oficiálním WG překladu.

USA

3D styl „Condor“ pro tank T110E5. Bude k dispozici jako závěrečná odměna v rámci 3. sezóny Battle Pass. Styl je i přes velké množství ne úplně typických doplňků zařazen mezi historické.
Technická cena je prozatím stanovena na 3000 zlatých, ale zatím se neplánuje prodávat zvlášť. Postupové obtisky na něj by měly jít aplikovat. Ikona klanu pochopitelně není součástí stylu. Bohužel obrázky jsou pouze v SD rozlišení, vyšší kvalita prozatím není k dispozici.

SSSR

3D styl „Triton“ na IS-4 vypadá podle některých mnohem krásněji než na T110E5. Ale to je otázka vkusu, mně osobně připadá, že loď a další nepořádek už je trošku moc. Líbí se mi spíš skromnější styly, víc odpovídající realitě. Každopádně je to druhá možnost, co si vzít jako finální odměnu. Opět se započítává mezi styly historické, technická cena je 3000 zlatých, a stejně jako u prvního stylu na něj jde použít postupové obtisky.

Ostatní

Pravda, ve hře sovětský (nepříliš úspěšný) pokus o zlepšení pasivní ochrany tanku betonem nemáme, ale v rámci třetí sezony BP jako odměnu v postupu budete moci získat styl “Vyztužený beton”. Jedná se o 2D styl a nechybí grafitti, otlučené kousky a část armatury. Vše ale pochopitelně jen ve 2D.  Styl je pro všechny mapy, tiery a národy, je zařazen mezi nehistorické, mělo by na něj jít umístit postupové obtisky a jeho technická cena je 750 zlatých. Stejně jako u ostatních se ale o jeho samostatném prodeji (zatím) neuvažuje.

2D styl “Obojživelný útok” je další, který by se měl objevit v postupových odměnách. Jedná se o styl pro všechny mapy, národy a tiery. Zařazen je mezi styly nehistorické a půjde na něj umístit postupové obtisky.

 

0 0 votes
Article Rating
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments