Common TestWorld of Tanks

3D styl pro Obj.703 variant II a IS-2-II

Jak už bývá zvykem, aktualizace s sebou přináší množství kamufláží.

Obj. 703 II

Tento velice pěkný, střízlivý a uvěřitelný 3D styl je určen pro Objekt 703 variant II – sovětský premiový dvoudělový těžký tank na VIII tieru. Počítá se mezi styly historické, s technickou cenou 2.500 goldů. Má zajímavý název “Oryx”, jehož původ se nám nepodařilo dopátrat – prozatím.  Provází jej text, který se pokusíme zhruba přeložit:

“Že prý jsem tam jen stál jako pomník? Podívej se na můj pancíř. Odrazil tolik granátů, co jich celá továrna za směnu vyrobí. Opravdu. Držel jsem celé křídlo sám a ty mi to nechceš přiznat. Nakonec, nemusíme se hádat. Lepší se zastavit a podívat se, co jsme spolu dokázali, kolik nepřátel na nás bylo. Silně pochybuju, že po tom všem dílnou jen proletím jako vlaštovka, myslím, že mechanici dostanou řádně zabrat. Beze mě jsi ztracený, to bys za ty čtyři roky služby bok po boku měl vědět. A nesmlouvej, večer ať tu mám svou bednu sušených ryb, o které jsme se vsadili. A žádné malinké jako minule. Slovo důstojníka má větší cenu než zlato, tak toho dbej.”

IS-2-II

O tomto 3D stylu mnoho nevíme, vlastně pouze jméno “Blackbuck”. Dle nových informací se jedná o historický styl a jeho cena je stanovena na 2500 zlatých.

0 0 votes
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments