Common TestOznámeníWorld of Tanks

“Psí známky” a další předkrm z příští aktualizace

Test server příští aktualizace už je za rohem, dnes nebo zítra by měl být ke stažení, pokud se naše informace nepletou, tak tu máme první střípky z novinek.

Dog Tag

Možná si pamatujete na “psí známky”. Konečně není to tak dlouho, co jsme je ve hře sbírali a vylepšovali. V příští aktualizaci by se měly vrátit nastálo spolu s novým systémem jejich získávání, postupného odemykání a novými motivy. Známka bude mít několik prvků, z nichž si budete moci složit tu svou, víceméně originální. Stejně jako minule by se vaše psí známka měla ukázat soupeři, kterého dorazíte a nově by měly jít sbírat i známky hráčů tanků, které jste zničili. V nastavení hry by tyto možnosti měly jít zakázat.

Pozadí známky – krom základních by měly jít získat ještě speciální motivy za získání některých medailí nebo účastí v herních eventech a podobně.

Gravírování by mělo jít získávat spolu s některými úspěchy ve hře. Nově by jeho součástí měly být i některé herní statistiky. Samotné gravírování by mělo jít vylepšovat postupným odemykáním vyšších úrovní motivů, a to pomocí úspěchů v náhodných bitvách.

Část nazvaná “horlivost” (nevíme jestli oficiální překlad bude stejný) bude mít 10 úrovní. Opět půjde získat hraním, tentokrát se u prvku zmiňuje “pro veterány” takže se lze domnívat, že půjde o “vytrvalostní” ocenění. Jakmile úroveň získáte, už ji nelze ztratit.

“Triumf” půjde získat výjimečným výkonem v jedné bitvě. Má mít až 4 úrovně, takže opět by to měla být součást vylepšovatelná dalším úspěchem.

Sezónní součást známky by měla odkazovat na vaše umístění v síni slávy a to buď za minulý měsíc nebo za čtvrtletí. Zde už pochopitelně součásti nejsou trvalé a bude potřeba je neustále udržovat a obnovovat. I zde je možné postupně odemknout 10 úrovní.

Umístění známky v rozhraní hry

A dvě videa

Hodnocené bitvy

Další drobností je oznámení podoby “nášivek” za hodnocené bitvy sezony 2020/2021. Stejně jako ligy jsou v barvách zlaté, stříbrné a bronzové.

Dále nás čeká množství různých prvků customizace, momentálně víme o 3D  stylech na sovětské těžké tanky Obj.703 variant II  a IS-2-II. Bohužel první náhledové obrázky jsou opravdu mikroskopické, jakmile budeme mít k dispozici lepší, článek aktualizujeme.

 

0 0 votes
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments