OznámeníWorld of Tanks

WT E 100 opravdu brzy – AKTUALIZACE II

Podle momentálně dostupných informací se WT E 100 opravdu vrátí

Mělo by se tak stát v eventu, více informací z překladu leaku.

“Jak bylo předpovězeno, Waffenträger se skutečně vrátí v novém herním režimu! WT bude hlavním „bossem“ proti 7 hráčům. Začátek akce je naplánován na 28. září.
Navíc v režimu můžete získat krabice se všemi druhy jedinečných tanků. Není známo, jak funguje mechanika těchto krabic, ale můžete z nich padnout například americký T77.”

AKTUALIZACE – 19:15

“Jak již bylo zmíněno dříve, událost začíná 28. září a WT bude hlavním „bossem“ proti 7 hráčům. To bude spojeno s určitou stupnicí postupu. Akce bude podobná Holiday Ops, ale s novými žetony. Krabice na předměty lze získat pouhým hraním tohoto režimu! K otevření krabic budete potřebovat klíče.

Budete také moci zakoupit klíče, které vám umožní znovu otevřít bedny, pokud nejste spokojeni s tím, co z nich padlo.”

– WoT Leaks


AKTUALIZACE – 24.9. – 19:15

Přes Rykoszet jsme se právě dozvěděli, že nejspíše půjde hrát za WT-E100. Díky speciálním klíčům, získaným z misí a postupu v žebříčku nebo zakoupenými v obchodě. Hráči budou standardně hrát v upravených tancích T-55.

Bedny by měli být dvou typů. První budou za dokončování eventových kolekcí. Druhý typ bude obsahovat vzácné tanky (viz výše). Bude představena nová mechanika resetovat bednu s odměnou. Každá bedna má zaručenou odměnu 100 goldů.


Grafika z eventu

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
14 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments