World of Tanks

3D styly budoucího BattlePassu

Do hry se chystá spousta nových dvou- i trojrozměrných “kamuflážních” stylů

Tři 3D styly se týkají nového BattlePassu, odpovídají třem kategoriím – tedy střednímu a těžkému tanku a stíhači tanků. Jak už jsme vícekrát psali, základ stylu dostanete hned v počátečních úrovních BP a postupně jej budete moci vylepšovat až do finální podoby. Celkem by k tomu měly stačit pouhé 4 postupy, takže jestli jste se těšili, že si budete u každého prvku moci vybrat, jestli jej chcete nebo ne, máte zřejmě smůlu… Prostě budou jen čtyři verze a na každé postupně více a více věcí. Co tam bude a nebude, nemáte jak ovlivnit. Bohužel, škoda. Technická cena je 750 goldů, ale styly zřejmě nepůjdou koupit samostatně. Z průvodních dopisů pak jde vyčíst že letošní BattlePass bude chladný, mrazivý, arktický.

„Welsh Blues“ pro T110E3

Osobně vítám, že styl neobsahuje téměř žádné nesmysly, které by se na reálném stroji nikdy neobjevily, a dokonce i ve výhledu při míření z pohledu třetí osoby brání jen jeden, relativně malý prvek. Takže podle mě herně i vzhledově povedený styl. Pojí se k němu komentář ve formě dopisu:

– Badaev je velký vtipálek, jak se ukázalo. Skutečný pomocník. Vtělení empatie. Musím přiznat, že jsem ho podcenil. Chodím tady ponurý jako bouřkový mrak už týden. Nejen, že mě poslali na doslovný okraj světa, kde „dopoledne teplota vystoupá nejvýš k –32 ° C“, ale měli i tu odvahu dát mě do téhle americké plechovky. Jejich úvahy byly: „Mělo by to být jedno. Jste Angličan, manuál je v angličtině, takže na to přijdete”. Ano … přesně tak to funguje. Takže Badaev se rozhodl rozveselit mě tím, že mi přinesl knihu, kterou jsem nikdy předtím neviděl. Něco o Antarktidě, řekl. Mělo mi to pomoci uvolnit se, když už jsme stejně tady. A věřil, že autorem je Angličan. Neměl jsem to srdce mu říct, že Anglie a Nová Anglie nejsou úplně stejné místo. Ale ocenil jsem jeho gesto a přečetl jsem si knihu … Kniha o Antarktidě v Antarktidě. Děkuji, Badaeve, za “At the Mountains of Madness”. To vůbec nebylo gentlemanské. Jen počkej, taky mám nějaké triky v rukávech.

poznámka: “At the Mountains of Madness” je kniha od známého autora hororových příběhů Howarda Phillipse Lovecrafta. Česky vyšla pod titulem “V horách šílenství” a byla i zfilmována. Cituji část popisku z ČSFD  : “Skupina badatelů se vydala do neprozkoumané antarktické pustiny s cílem získat geologické údaje z doby vzniku ledového světadílu. Bílý kontinent však skrýval víc, než byla lidská mysl schopna pochopit. Pod sněhem a namodralým ledem vědci narazili na zkameněliny a pozůstatky neznámých tvorů….”   Jen aby všem byly jasné souvislosti 🙂


“Polar Bear” pro Objekt 705A
Tady už se nějaké nesmyslné prvky objevují. Co naděláme. Opět se ke stylu pojí dopis velitele tanku:
Jak se mi ten Welšan opovažuje vysmívat za to, že jsem se mýlil. Co já vím, jestli lední medvědi žijí na severním nebo jižním pólu! On se mě vždycky ptá na nesmysly, ale nezná takové důležité věci, jako startování motoru tanku při –30 ° C, otevírání plechovek bez nože nebo sání paliva z nádrže pouhou slámkou. Není pochyb, že je vynikajícím bojovníkem. Ale na své akademii se nenaučil, jak přežít drsné přírodní podmínky. V podstatě je to skvělý příklad takzvané mezinárodní výměny znalostí – lekce přežití ode mě a zoologie od něj. “Není ti zima, Badaeve?” Dobře, běžte si občas na zimní rybolov do Norilsku, pochopíte.

„Icebreaker“ pro Čínskou 121

Ledoborec, který si veze motorové sáňky. Je to sice podle WG historický prvek vzhledu, osobně mám za to, že příliš podkladů, detailních fotografií a podobných důkazů, na základě kterých byl vytvořen, nám neposkytnou. Takže zřejmě je toto zařazení jen proto, aby v klientu hry nešly podobné styly vypnout jako nehistorické… No radši hned k tomu dopisu velitele:

Postupem času stále více věřím, že ti dva vůbec nectí žádné zákony. Myslí jen na sebe. Neustále si ze sebe dělají legraci, jako by nebylo nic lepšího co dělat. Nejsme tu na pikniku na svahu Emeishanu, tady každý den může být poslední. A oni dovádí jako malé děti. V Mianyangu mám dva syny, mezi nimi a těmihle dvěma není žádný rozdíl, takže se tady cítím jako doma. Na druhou stranu, přes toto jejich dětinství je vidět dobrý výcvik a jsem si jist, že se tito dva v případě potřeby budou bít jako lvi. Možná i vzájemně mezi sebou. Doufám, že na to nikdy nedojde. Doufám že tahle výprava zůstane jen průzkumem, čím dále se dostáváme do této bílé prázdnoty, tím méně věřím, že máme zpáteční lístky.
3.7 3 votes
Article Rating
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments