OznámeníWorld of Tanks

TL-1 LPC a jeho nový 3D styl a posádka

Vzpomínáte na STRV 81 v barvách Sabatonu zvaný Primo Victoria? Něco podobného se chystá i s TL-1 LPC

Nedávno představený prémiový tank 8. úrovně dostane 3D styl „Pretty Fly“ s odkazy na kapelu Offspring. Bude se jednat o nehistorický styl, dostupný v sadě s členy kapely. Cena je stanovena na 3 500 zlatých, lze jej použít pouze na vozidlo TL-1 LPT, které bued stát nejspíše 7 200 zlatých.

Každý z členů má svůj jedinečný dabing. Velitelem vozu je frontman kapely Dexter Holland, střelec Noodles jež je hlavním kytaristou, Pete Parada zastává v tanku funkci řidiče a v kapele buší do bubnů, nakonec je tu nabíječ Todd Morse, živící se jako baskytarista kapely.

 

Posádka a odznak

Nový 3D styl

 

Popis stylu

Skvělá zpráva! Nyní nic nebude bránit punku z Kalifornie dostat se dál! Můžeme hrát skvělou hudbu a šířit dobrou náladu kdekoli na světě a to i tam, kde nejsou cesty a ani překážky nás nezastaví. Naše vozidlo je vybaveno vším, co potřebujeme, včetně odhodlání a adrenalinu. S námi máte silnou výzbroj,  jsou jí kytarové riffy. Náš motor je zesilovač a naše palivo je šílená energie z každého koncertu. Již brzy se uvidíme u vás na pódiu. Nechte nenechte si to ujít! Navždy vaši Offspring.


Jelikož zde na webu není původní článek o tanku, přidávám ještě obrázek se základními parametry.


No, směr speciálních stylů se mi celkem líbí, ale zatím mne žádný vyloženě neoslovil. Pokud se i tento dostane do prodeje, nechá mne chladným. Líbilo by se mi spíše něco více historického na stávající vozidla. I tak má WG u mne plus za snahu.

Aktualizace: tank je již v prodeji, komplet za 985 Kč

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments