Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Vítám vás opět u mého nedělního koutku, na co se dnes podíváme?

Nejdříve na ocelového lovce

Dalo se to zvládnout za 20 bitev, jak dokazuje jeden z našich čtenářů, Stell Hunera dokončil hned první den. Já jsem zvolil jinou taktiku, každý den jsem si odjel mise. No a dokončil jsem to v klidu za 23 bitev. Žádný grind, ani nervy. Za čtyři hodinky hotovo, možná za pět, nestopoval jsem to.

Oproti loňsku fajn změna. Dalo by se až říci, že teď dostanete tank “zadarmo”. Teda jen ti, co nezaplatili za je ho vyjetí. Protože tohle by byly opravdu vyhozené peníze.

Když vezmu celou akci Expedice, musím WG pochválit za provedení. Na začátku bylo drobné zaškobrtnutí v podobě špatně se načítajících bodů ve Frontové linii a ta sama o sobě byla na získání odměny poměrně časově náročná. Zakončení expedice je poměrně jednoduchým eventem, který můžete a nemusíte hrotit. Na konci vás čekají zajímavé odměny.

Polské tanky

Postupně se prokousávám větví středních polských tanků a dostal jsem se k CS-53, popravdě zatím nevím, kam jí zařadit. Určitě bude nad B.U.G.I, ale nevím, jestli pokoří “čtyři a čtyřicítku”. Nevím proč, ale tenhle tank mi strašně připomíná Lansena. Zatím jej ještě nemám v topu, takže nemohu soudit. Možná příští týden ho zhodnotím.

Pomyslný žebříček polských tanků

  1. DS PZlnź
  2. CS-44
  3. B.U.G.I

Mimo hodnocení CS-53 (prozatím)

Anketa

Aktualizace 1.10 je tu s námi již nějaký pátek a já jsem po jejím vydání zveřejnil anketku, takže se pojďme podívat, jak Vy, naši čtenáři vidíte 1.10. Průměrná známka je 3,35 takže taková trojka s malým mínusem. To není tak zlé. Osobně aktualizaci hodnotím čistá 3-, což jsem již jednou psal, respektive hned po jejím vydání.

Dalo by se říci, že aktualizace se drží slabšího průměru. Třeba ta příští získá jedničku s hvězdičkou.

Tímhle bych to asi dnes ukončil. Tak zase příště.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

5 1 vote
Article Rating
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments