Common TestNázorVelký rebalancWorld of Tanks

Perlička, která se objeví na CT aneb Doktorův koutek výjimečně v úterý

Většina z vás ví, že běží CT, pak je tu ještě druhý test server, Sandboxový, a tam se něco upeklo.

Sandbox

Na začátek si dáme malou rekapitulaci. Sandbox probíhal ve dvou kolech a testovalo se tam vybavení 2.0. Víme, že tanky budou mít role, dozvěděli jsme se o nových typech vybavení a o pomalém usmrcování nízkých tierů. Kde po očesání stromu a zavedení speciálních vozidel, máme snížení slotů pro vybavení, což mi tolik nevadí a slotů pro spotřební doplňky, to už mi vadí. Asi půjdou z garáže “dvojky” a “trojky” jako odměny, škoda.

Dostali jsme se k novinkám, kdo dění na sandboxu sledoval, toho to moc nepřekvapí a kdo ne, může se podívat na můj pohled na 2. iteraci, od které se moc nezměnilo. Spíše jen kosmeticky. Ale to hlavní zůstává. Ale tady se už přesouvám k CT.

Common Test

Pokud jsem pochopil článek o výsledcích Sandboxu správně , tak nás čeká velká změna již v patchi 1.10. Velice nenápadně je to zmíněno v druhém odstavci příspěvku. No a na fóru je veselo,zajděte se podívat, vřele doporučuji.

V prvé řadě je to navýšení počtu vybavení, Ať počítám, jak počítám, stále je ho více než doposud, přesněji 17 kusů, oproti 14. Zjednodušení se moc nekoná. To by se dalo asi přehlédnout. Takže budeme mít “větší” možnost sestavit si tank podle potřeb. Po aktualizaci se podívám na tanky v garáži a budeme si je chtít upravit po novu, dostaneme možnost to udělat “zadarmo”. WG nám daruje demontážní sady. ALE!!!! Jen do počtu vozidel však maximálně 30 a to jen pro vozidla VI+.

No hezký, jen já mám 35 tanků na TX a každý má tři sloty. Jen tady je to teoreticky 105 kusů demontážních sad!!! A s počtem 140 vozidel je to Skoro 450 kusů. Jasný, nebudu to měnit na všech tancích, ale mám silný pocit, že mnoho nového vybavení nebudu montovat a zůstanu u osvědčené sestavy, možná sem tam něco zaexperimentuji. A když bych chtěl více, tak budu muset solit goldíky.

O čem se nemluví na CT

Hlavně jsou nízké tiery, je velkou neznámou, zda to zůstane jak to je a nebo nově dle SB, to jsem ve správě prostě nenašel. Další věcí co jsem nenašel je otázka demontáže maskovačky a bina, bude se platit či ne? Na dotaz mi bylo odpovězeno, že se dozvíme brzy. Bojím se oznámení druhého nebo třetího kola CT.

Rychlé změny

Jsem spíše konzervativní člověk a upřímně mi nevyhovuje momentální rychlost změn. Ano proběhli dva SB, ale jejich přijetí, i když článek WG říká něco jiného, nebylo úplně pozitivní. Změna je dobrá, pokud je opravdu dobře připravena. Můj názor je, že předělání vybavení není momentálně ve fázi, kdy je možné ho pustit ven.

Směr, kterým se WG pouští je správný, ale chce to více odladit, více zkoušet sestavy, více zapojit lidi do SB. Ti totiž nemají moc motivace, pár dní Pú jako odměna není moc lákavá. Abych pravdu řekl, dal jsem na SB jen pár bitev, spíše jsem se zapojil do zkoušení sestav z pohledu statistik co jsou vidět v porovnání nebo v garáži.

Takže jsem v podstatě seděl a celé dvě odpoledne zkoušel co a jak jde nastavit a když jsem chtěl konečně třetí odpoledne vyjet, zjistil jsem, že je SB prakticky prázdný. Mohu říct, vím jaký dopad má změna vybavení na statistiky vozidel, ale v praxi to prostě nešlo ověřit. Po třech minutách čekání jsem to s kyselým obličejem vypnul a šel na normální server. Tak snad CT bude živější.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

5 1 vote
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments