OznámeníWorld of Tanks

Šarvátky 10v10 nebo 15v15 – aktualizace

Před dávnými časy se změnil formát šarvatek na tieru X 10v10 s nejvýše třemi hosty jako legionáři.

Takže to vezmeme ještě jednou. WG nám oznamuje změnu šarvátek na 15 vs 15, nemohu si vzpomenout v které aktualizaci se měnil formát na 10 vs 10, bylo to ale tak v roce 2017. Mnoho hráčů požadovalo zachování šarvátek v režimu 15 vs 15. Z jednoho prostého důvodu, minutu nebo dvě před ofenzivou to jen přepnu a jedeme ofku. Dále to byl dobrý trénink. Wg si před mnoha lety prosadilo 10 vs 10. Komunita nebyla vyslyšena.

Můžeme se jen dohadovat proč se najednou vrací starý formát. Jedním důvodem může být, že hrači přišli na to, že když jedou při Wargames více týmů v šarvátkách, tak se lépe sbírají body než v Ofenzivách.

 

Takže se od pondělí 15.6. bude zkoušet něco co již fungovalo.
Jen se změnou počtu legionářů kdy jich do 15 vs. 15 budete moci vzít až 14

DoktorKevina


Omluvte Vijův omyl.

Původně podle zpráv WG měl tento formát vydržet jen do konce 12. sezony Globální mapy, tedy do poloviny září, a mělo jít o test.

To se nakonec nesplnilo a formát šarvatak 10v10 je tu s námi dodnes. Hráči kolem toho poměrně živě diskutovali, dokonce vznikaly ankety, z nichž ta u nás nejznámější na oficiálním foru vyzněla dost jednoznačně. 82% hráčů se vyslovilo pro návrat formátu 15v15 a jen 18% se více zamlouval nový formát v deseti hráčích na každé straně. Průměrné a silnější klany se pak pro hru 15v15 vyslovily takřka jednoznačně, pro nižší počet hráčů hlasovali dost často zástupci klanů slabších nebo méně početných, protože jim to dává vyšší šanci poskládat tým. Anketa skončila poměrem hlasů 601 pro hru patnáctičlenných týmů a 130 hlasů pro 10v10.

Podle posledních zpráv bychom se měli návratu formátu 15v15 dočkat se zakončením 14. sezony Globální mapy, tedy pravděpodobně už 15.června. Zároveň novinka říká, že počet legionářů by neměl být omezen.

Zdroj:
5 1 vote
Article Rating
9 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments