Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

O čem dnes budu psát? O všem možném.

Nejen u WG jsou problémy

Kam tím mířím? Aktualizace měla zpoždění jeden den, poté proběhla celkem bez problému. No a já s Vijou jsem měl v pátek černý den. Nejprve jsem přeložil článek a až po vydání jsem zjistil, že už jsme ho jednou zpracovali. No a Vija si popletl šarvátky a CW. Měli jsme si ty články prohodit. Ale co, jsme jen lidé a každý chybuje. Snad se v budoucnu nezmýlíme, v takovém rozsahu.

Dluhy historie

Char Futur 4. Asi to nedopadne. Prostě se mi o něm nedaří sepsat názor. A to není jediný kostlivec u mě ve skříni. Mám ještě dva nebo tři klany, které by chtěly rozhovor. Teď po aktualizaci bude trochu klid, takže snad se to někam pohne.

Ještě jsem slíbil soutěž, nejdříve jsem myslel něco ve stylu “kdo mne zabije na publicu” , ale nakonec mě napadlo něco zajímavějšího, v příštím týdnu konečně tu soutěž vyhlásím. Prozradím jednu věc nebude mít časový limit.

Nakousli jsme už, co plánuji já, ale co plánuje WG? 

Brzy se nám přijde event se Sturm Tigerem. Rendery tanku jsou již dlouho na stránkách WG, nedokážu si tedy představit, kdyby byl v “klasické” hře. Muselo by to být něco jako super dělostřelectvo. Pro event je to každopádně zajímavá volba. Pokud vás video minulo, tak ho sem přikládám.

Schválně, kdo si vzpomene, co je to za mapu hned na začátku videa.

Když už jsem nakousl YT. Pozoruji v poslední době vysoký nárůst “Youtuberů”. Možná je to jen můj subjektivní pocit nebo se mnoho hráčů dalo na natáčení videí z WoT? Je pravda, že dnes je jednoduché si založit kanál na YT a natáčet.

Tak to je dnes asi vše a nezapomeňte dát hlas v naší anketě na titulní stránce, zatím to vypadá, že vyhraje TVP. Čus.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

3 1 vote
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments