OstatníWorld of Tanks

Něco ze streamu s Andrejem

Výtah z rozhovoru s Antonem Pankovem na streamu Amway921

Kapitola 1. WG

Naši zaměstnanci jsou spokojeni z prací z domova, tvrdí, že se jejich produktivita zvýšila. Je příjemné netrávit čas cestou do práce a z práce a taky sedět u počítače jen ve spodním prádle. 🙂

WoT tu s námi bude dlouho, určitě dalších 10 let. Nyní se nám mění skladba hráčů. Objevují se mladší lidé, kteří začali hrát. Jestliže něco zapříčiní konec tanků, budeme to my sami. Naše špatná rozhodnutí a chyby. Hra má, díkybohu, dlouhý a šťastný život.

Nejčastější věk hráčů je od 25 do 35 let. Jedná se o hru pro dospělé.

Servery mají momentální kapacitu jeden milion hráčů on-line (RU region). Nemáme po HW stránce problémy se servery.

Vznikla jedna komplikovaná situace s bany za zakázané mody. Příbuzní jednoho hráče se nám ozvali, že má vážné zdravotní problémy a aby si hru mohl zahrát, používá mody a to nejen ty povolené. Pro tyto lidi je těžké mířit, ale i oni si chtějí zahrát naši hru. Jak postupovat v tomto případě s používáním nelegálních modifikací? Morální otázka v takovýchto případech není jednoduchá.

Murazor stále pracuje pro WG, zabývá se tajným projektem, na kterém dělají lidé stejného myšlení. Je spokojený, dostává slušný plat a práce ho těší. Pracuje velmi dobře.

Práce na WoT Classic pokračují, ale jdou pomalu. Není to priorita.

Kapitola 2. Hra

Statistiky map (bez ohledu na třídy vozidel)

Nejčastěji banované mapy

  1. Himmelsdorf
  2. Minsk
  3. Ensk

Nejméně banované mapy

  1. Lakeville
  2. Horský průsmyk
  3. Redshire

Rozdíl v jednotlivých počtech zabanovaných map je velice malý. Teď jsou to spíše městské mapy, protože se hrají více lehké tanky. Statistika se mění každý měsíc.

Spouštění veřejného testu přijde čas od času v nevhodnou dobu. Pro nás je to ale pracovní prostor, ne hřiště, kde můžeme střílet goldy bez omezení. Před vydáním aktualizace je nutné, aby prošla několika koly testování na CT.

Moderní tanky, WoT 2.0 jako další hra? Zajímavý nápad, ale momentálně máme tolik práce s WoT, že nemáme čas nad tím ani přemýšlet. Nemáme zatím žádné plány v tomto směru.

Herní jádro tvoří střední a těžké tanky spolu se stíhači, dělostřelectvo a lehká vozidla nejsou tak oblíbená.

Na 10. úrovni se množství vystřelené specialní munice pohybuje mezi 5 – 20% podle typu vozidla. Záleží to na složení techniky v týmu a hráčích. Například na “vzácných” tancích, které mají velmi dobří hráči, Obj. 279 (r) nebo Chieftain T95/FV4201, je větší procento “goldů”. Nejméně se používá speciální munice u SPG, u LT je to o malinko více. Záleží také na módu hry. V Ranked Battles, hlavně ve vyšších ligách, se blíží používání specialní munice téměř ke 100%. Naopak ve Frontové linii, kde hráči chtějí vydělat, se prakticky nepoužívá.

Zajímavá statistka k tomuto tématu.

Tanky, jež střílí nejméně speciální munice

  1. Grille 15
  2. IS-7
  3. AMX 13 105

Tanky které střílí nejvíce Speciální munice

  1. FV4005
  2. T110E3
  3. T95/FV4201 Chieftain

Změny v bonovém obchodě závisí i na počtu “neutracených” bonů mezi hráči.

Prodej 3D stylů nejde tak, jak bychom chtěli. Výroba jednoho stylu je podobně náročná jako vytvořit nové vozidlo. Bohužel momentálně nemáme technologii, abyste si mohli vy, jako hráči, sami na tanky přidávat barely a další věci. I když je výroba stylů náročná a drahá, chtěli bychom pro každé vozidlo ve hře 2 – 3 styly.

T-22 střední nebude nikdy za bony. Ani T95/FV4201 Chieftain, ten je výsadou pro klany.

Prodej stylu Radar pro T-44-100 v Evropě a ostatních státech je závislý na ochotě operátorů s námi spolupracovat. Jestliže najdeme dobrého partnera, tak bude, když ne, tak ne.

Děkujeme za negativní zpětnou vazbu pod videem o Black Marketu, I přes to že si to video samo o sobě nezasloužilo dislike. Osobně jsme s akcí spokojeni, chápeme, že hráči byli rozhořčeni nabídkami. Pokusíme se z toho ponaučit. BM se bude jistě opakovat.

Momentálně nemáme žádné plány s WT auf E 100. PŘESTAŇTE SE PTÁT!

Neplánujeme zatím III. fázi osobních misí. Uvidíme jak si povede Battle pass.

Rekrutační program 3.0 není zatím plánován.

Resetování účtů požadují hráči hlavně kvůli statistikám, mnoha lidem na nich záleží. V tomto směru neuvažujeme o nějakých změnách.

Kapitola 3. Kolová vozidla

Co čeká kolová vozidla?

V prvé řadě při poškození kol budou více zpomalena.
Pokud tato změna nepomůže, snížíme jejich výkon a manévrovatelnost a pokusíme se zlepšit celkový zážitek ze hry. Experimentujeme s asistovaným poškozením za poškození kol.

Několik zajímavostí

Kolová vozidla najedou dvojnásobnou vzdálenost než klasické tanky.
Jejich poměr poškození je o 12% větší než u ostatních LT. Celkově je hodnota poškození stejná.
Mají větší procento nárazů do spoluhráčů. Sledujte, kam jezdíte!

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

5 1 vote
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments