OznámeníWorld of Tanks

Aktualizace 1.9.1 – poslední drobnosti

Aktualizaci již v době vydání článku můžete pravděpodobně předběžně stahovat.

Datum vydání bylo stanoveno na 10. června pro americký a asijský server, pro EU a RU o den později, tedy 11. června (ráno, resp. dopoledne)
Objem dat bude pro verzi SD 1187,9 MB a pro HD verzi 1913,9 MB

V aktualizaci přijde druhý BattlePass (postup z prvního se samozřejmě vynuluje). Cena jeho placené verze by měla zůstat stejná. Nové jsou 3D styly a tedy i bonusové tanky M48A5 Patton a TVP T 50/51, každý se svým velitelem. Ten bude mít nultý perk BiA plus zkušenosti na dva další perky. Kořistní vybavení bude optika a stabilizátor.

Pravděpodobně poslední “skrytou” novinkou, kterou vám o aktualizaci přinášíme, jsou dva 2D kamuflážní styly.

Prvním je “Krakonoš” který má být odměnou v bezplatné linii Battle Passu. Má se jednat o styl pro všechny typy map a je zařazen mezi styly historické. (Proč???) Mělo by jej být možné kombinovat s novými stupňujícími se obtisky. Styl je možné použít pro jakýkoli národ a úroveň vozidla. Technická cena je 750 goldů, ale odměnový styl samozřejmě nebude na prodej.

A druhým je “Kilmorova kavalerie”. I ta má být odměnou za BattlePass, nevíme ale, ve které linii. Logicky by to měla být linie placená, ovšem to je pouze doměnka. Pokud zjistíme podrobnosti, informace aktualizujeme. I tento styl je celoroční, pro vozidla všech tierů a národů a i tento styl je zařazen mezi historické.

5 1 vote
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments