Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Tak jsem zase tady a jdu se pokusit komentovat události.

A46

Nedělám to často, ale dnes budu trochu mluvit o vozidlech. A46 je budoucí premiový tank na tieru VI. No, žádná sláva to není. Dostal změnu charakteristik, tedy jen jedné a to maskování. Sice je maskování pro lehký tank důležité, ale toto vozidlo nezachrání.

  • Maskování stojícího vozidla: 17,09/4,22% (pro stojící vozidlo/pro stojící vozidlo po výstřelu);
  • Maskování pohybujícího se vozidla: 17,09/4,22% (pro pohybující se vozidlo/pro pohybující se vozidlo po výstřelu).

Tak to bych měl jeden rest za sebou jdeme dál.

Tankfest 2020

Velká každoroční událost pořádaná WG. Letos je “on-line” z důvodu Covid19. A tak jako loni, i letos se konal “klub rváčů” A tak jako loni se účastnili CC. Píši jen CC, protože v rámci jedné funkce máme dva názvy. Jestli jsou výsledky ze streamu platné, tak naše účast, tedy české zastoupení, nedopadlo vůbec zle. Marty se umístil ve všech kategoriich a Top DMG vyhrál. Nevím, jak si vedli ostatní, streamy jsem nesledoval. Jo, náš “slavný” K11 se také umístil, Ale jeho účast byla opět “vřele” přijata na fóru.

Když už jsme u toho fóra, tak ani jeden z komunťáků na něj nepřispívá, ale mají jasný názor, že jediné oficiální místo, kde komunita může diskutovat, je “žumpa”. Ale to jste jistě viděli v jednom streamu . To jen tak mimochodem. Nechám už téma CC spát, alespoň na chvíli.

Progresivní odznaky

Po MoE je to další věc, kterou můžete na tanku zviditelnit, jak jste dobrý hráč. Za mne je to fine, má to však jednu malou vadu na kráse. Po splnění požadavků na získání dostanete jednu samolepku. Pokud ji chcete dát na tank a mít ji ve všech “ročních obdobích”, musíte si 400 goldíků připlatit. Není to mnoho, ale kdybychom dostali jednu kompletní sadu “zadarmo” a další sady si museli zaplatit, bylo by to asi lepší. I přesto je to fine nápad.

Tank Rewards

Jedno se nám blíží ke konci a druhé začne co nevidět. Ne, nemáme info, co tam bude. Co jste si vybrali vy? Já jsem bral WT Steyr a chystám se o něm napsat “recenzi”, obrazový materiál už mám, tak teď to jen sepsat.

Discord

Redakce po dlouhé době změnila působiště. Již nemáme “hlavní sídlo” na Discordu World of Tanks CZ/SK, ale založili jsme vlastní, s naprosto “nečekaným” názvem HeatNews. Je veřejně přístupný a pokud nás chcete kontaktovat, je to další z možností po FB a e-mailu. Jste vítáni.

Tak to by bylo asi dnes vše. Za minulý týden se omlouvám, ale po oslavě narozenin jsem nebyl schopen nic sepsat. Tak čus.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

5 2 votes
Article Rating
11 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments