World of Tanks

CS-63 polská desítka

To, co vypadalo jako leak, je opravdu skutečností, polské MT jsou tu.

Velitelé!

Dnes tu máme zástupce nové polské větve, který se pokusí projít uzavřeným Supertestem. Jedná se o vozidlo CS-63. Charakteristiky tohoto středního tanku X. úrovně vypadají slibně! Pojďme se na ně podívat podrobněji.

Dělo je ráže 105 mm a dokáže způsobit poškození na výstřel ve výši 390 HP. Standardní průbojné granáty se dostanou skrze pancíř o tloušťce 258 mm a speciální podkaliberní munice pokoří až 315 mm pancíře. Mezi jednotlivými střelami si počkáte jen 8,5 sekundy, takže můžete způsobit skutečně vysoké poškození. Rozptyl je 0,36 na 100 metrů a čas zaměření je 2,3 sekundy. Dělo se navíc může pochlubit solidní stabilizací. Dohled tanku je 400 metrů.

Pokud jde o pancéřování, jedná se o docela běžné vozidlo. Čelní pancíř má tloušťku 260 mm, ale především v oblasti štítu děla. Ostatní části jsou slabší. Ještě hůře je na tom s ochranou korby. Zde se vepředu dočkáte pouze 80 mm. Polehčující okolností budiž skutečnost, že má dobře tvarované pláty pancíře. Výdrž má pěkně kulatou hodnotu a to 2000 HP.

Nejsilnější stránkou tanku CS-63 je pohyblivost. Tank se může pohybovat ve dvou režimech: standardním a rychlém. Při přepnutí režimu dojde k velmi výrazné změně dynamiky vozidla. Ve standardním režimu dosahuje maximální rychlosti 55 km/h, v rychlém režimu se zvýší až na 70 km/h. Při zapnutém rychlém režimu se navíc zvýší také výkon motoru – ze standardních 740 hp na 1150 hp. Avšak zatímco dynamika v rychlém režimu narůstá, parametry děla trpí (výrazně se zhoršuje stabilizace a prodlužuje se čas zaměření ) a vozidlo lze snáze odhalit.

Nutno podotknout, že změny parametrů způsobené přepnutím mezi režimy nejsou definitivní a mohou se změnit jak číselné hodnoty, tak jeho charakteristiky.

CS-63 je zkrátka klasický střední tank. Má slušné dělo posazené na flexibilní, ale chabě opancéřované korbě. Když však tento tank přepnete do rychlého režimu, budete moci získat kontrolu nad výrazně větší částí mapy a využít řadu taktických výhod. V šikovných rukách ze sebe toto vozidlo vydá to nejlepší.

Zdroj:

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

5 2 votes
Article Rating
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments